1/iun Tetelu si mitingul PSD

Hatz! la Tetelejurnal. Bai nene, am ajuns s-o vad si pe asta. Partidoiul se mobilizeaza pe 9 iunie cu zeci de mii de tovarasi adusi din teritoriu cu autocarele sa sustina printr-un mega-miting guvernul condus de Vasilica Docila. Asa ceva s-a mai intamplat decat in decembrie 89, cand tovarasul Ceausexu a scos masele la miting ca sa infiereze agenturile straine trimise la Timisoara sa rastoarne regimul comuist. Bai, esti prost?! De cine se teme guvernul Docila? De liberali,  de Iohamis, de Ponta? Cine este, practic, dusmanul care ameninta aceasta frumoasa guvernare PSD-ALDE? Oare ei nu vede ca dusmanul lor numarul unu este chiar ei cu guvernul lor? Dat cu tesla in coaie ca la astia n-am vazut de pe vremea taranistilor. Nu e zi sa nu faca o prostie, o bâlbă, un câcat. Numai faza cu pistonul doi de pensii si mori de ras. Ba se scoate, ba nu se scoate, ba se cotizeaza, ba nu se cotizeaza, nu stie stanga ce face dreapta, haos si abureală cat cuprinde.  Si de ce trebuie sa iasa in strada populimea ca la revolutie? Unde este, Doamne, amenintarea cu lovitura de stat, ca eu sunt chior si n-o vad, sa moara Ciprian!
– Tetelu, daca ei o vad e treaba lor sa iasa in strada. Cu ce te deranjeaza pe tine daca iese lumea in strada, la miting?
– Ma deranjeaza, Doamne, pentru ca populimea este adusa cu forta la Bucuresti, nu manifesteaza din proprie convingere, ci pentru ca asa i-a ordonat dom' primar, sau dom' presedinte de CJ, sau dom' director de la Fisc, ca altfel ii lasa fara ajutoare sociale si-i zboara din serviciu de nu se vad. Dă cu praf in ochi ca sa nu vada lumea cati centimetri de autostrada se face in Romania pe an, cate spitale se construiesc, cate firme da faliment, si se vine cu fumigene din astea, de aburit electoratul, ca vezi Doamne ne paste lovitura de stat pusa la cale de Opozitie, SRI, DNA si cu statul paralel. Bai, ma lasi?! Eu chiar as vrea sa ramână madam Docila pana la viitoarele alegeri, pentru ca un guvern mai alanfabet ca ăsta n-am avut si probabil nici n-o sa mai avem, ca mai prost de-atat nu se poate, bai nene! Si macar asa ar avea si Opozitia o sansa la vot, ca daca ne lasam in baza lui alde Orban, Basexu si Ponta, o luam in mana cu brio si data vitoare, sa-mi tuf una! Hai, laikuri si prietenie la tot internetul!  

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele