7/feb Tetelu si mitingul PSD de la Cotroceni

Salut la Tetelejurnal! Am luat la conştiinţă şi de mitingul pesedist de la Cotroceni, care nici nu mai ştiu exact ce să cred şi să le urez acelor oameni. Vocea străzii din faţa Palatului Cotroceni s-a făcut auzită cu forţa celor aproape 1500 de proteze care a venit sa-l injure pe Iohanis, de aceea acest miting a si primit numele de Corega. De aceea aş vrea să spun câteva lucruri care mi-a povestit vecinii mei PSD-isti  ca s-a intamplat acolo.

Deci punctul unu roman: Nebunul de Velicu s-a dus acolo că a auzit că Soroş dă bani la protestanţi. Iar el, fiind pesedist de ziua a şaptea, a mers şi s-a luat la harţă cu un jandarm că unde-s banii de la Soroş. In cearta a intrat si alti manifestanti care i-a furat caciula lui Velicu si sticla de vodca din buzunarul sacoului. Niste cretini! Litera doi: La Victoriei s-au aprins la un moment dat toate telefoanele inteligente din piaţă de s-a luminat la maxim toată multimea, care ziceai ca toti oamenii e licurici, asa era de frumos. La Cotroceni, demonstranţii neavând smartfoane inteligente,  a aprins decat nişte lumânări proaste care le-a stins vantu. Luminarea lui Velicu nu s-a stins ca a muiat-o in banzina inainte s-o aprinda si a vrut sa inconjoare biserica de trei ori, betivul, ca credea ca e pastele, si nefiind biserica a inconjurat un morman de zapada si a cazut intr-un canal. Un dobitoc.

-Tetelu, nu e frumos să râzi de oamenii aceştia. Sunt saraci si trebuie ajutati.

- Corect Doamne, dar eu zic decat de astia de la mine din bloc care ii cunosc si stiu exact ca e cretini. Deci, Nea Puiu, piticu de la trei, pesedist şi el, se uită decât la Onania TV şi în galonul de pensie, care i-a mai dat acuma 26 de lei în plus. Şi în baza la aceşti 26 de lei de pe galonul de pensie a mers şi el la miting, iar cand s-a intors de la miting a intrat la pacanele i-a pierdut si a venit acasa plangand. Nu e bou?

- Vorbeste frumos despre oamenii necajiti.

- Iarta-ma, Doamne. Punctul şase de mână: Istrate Ion de la parter a mers si el cu cainele la miting la Cotroceni, dar nu pentru banii de la Soros ci pentru ca sa-l tina la sale sa-l incalzeasca ca are sciatica. Latra cainele prin palton si nimeni nu intelegea ce se intampla. Pana la urma cainele a fugit si Istrate Ion a plecat cu salvarea ca l-a si muscat cainele ala de-o buca. Apropo de spital, am uitat sa va relatez ca o alta protestatara inpotriva lui Haus Klohanais este Elena Maftei, femeia de serviciu. Deoarece ea se spala cu gaz pe cap ca sa tina parul lucios si cu volum, cand a aprins bricheta sa isi aprinda o tigare i-a luat foc capul si noroc ca a intervenit ponpierii si au asfixiat-o cu spuma antiincendiu. Acuma e si ea la reanimale.

Şi acum o să adresez întrebarea lui Flory: „Dragă, Flory, tu ştii pe cineva care a mers la mitingul de la Cotroceni? Tu ce ai face cu aceşti oameni amărâţi?” Continuăm tetelejurnalul. Eu m-am întristat un pic văzându-i pe amărăştenii ăştia. Se bucură la gratuitatea pe RATB şi-i votează pe unii care îşi iau gratuitate pe merţane şi Ferrariuri de lux. Îi lasă pe penali să iasă din puşcărie, deşi ei, acasă la ei, trăiesc şi mănâncă mai prost decât puşcăriaşii de la Jilava. Pe tâmpitul de Velicu îl înţeleg şi nu mai am pretenţii la el. Chiar s-a dus idiotul în piaţă să împartă droguri la manifestanţii lui de la Cotroceni, ca să fie ăia mai buni la proteste. Le-a dus zece cutii de furazolidon expirate, furate de el de la Catena în 2010. Dacă le-au luat ăia cu pumnul, n-o să se mai cace pâna la următoarele alegeri din 2020. Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Dragă, Flory, tu ştii pe cineva care a mers la mitingul de la Cotrocei? Tu ce ai face cu aceşti oameni amărâţi?” Ea zice: Ca sa-i linistesc le-as da la fiecare gratuit, la miting, cate o viagra sa le revina puterea din tinerete si sa faca ce face orice om normal in erectie, sa isi bage plua in ea de politica. Mulţumim, Flori, isteaţă şi cu soluţii ca-ntotdeuna. Bravo. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele