23/dec Tetelu si Mos Craciun

Salut la Tetelejurnal. Deoarece nu am vrut sa dau bani pe brad fiindca sunt ecologist si am mila de animalele verzi care este barzii din padure, m-am inpodobit pe mine. Eu sunt bradul , iar acum voi citi scrisoarea mea pentru Mos Craciun.

Draga Mos Craciun, inca de la inceput vreau sa-ti spun sa nu-i aduci nimic lui boul lui Velicu, pentru ca mi se rupe plua de el, ma enerveaza si nu vreau sa mai vorbesc nicodata despre el. Lui presedintele Iohamis sa-i aduci un tablou cu Alina Burghiu in pielea goala, sa-l puna pe perete la Cotroceni, sa-si aminteasca tot timpul cine a tufat PNL-ul si pe Julien Ciolos din incompetenta. Pentru ca a fost cuminte, lui Liviu Zdragnea poti sa-i pui sub brad o telecomanda si niste sfori cu care s-o comande de la distantza pe Sevilia Haideh. Pentru Nicusor Bran sa-i aduci mosule o pista de biciclisti in Palatul Parlamentului, sa faca ture daca se plictiseste de stat degeaba.

Lui Sebastian Sughita as vrea sa-i pui sub brad, mosule, o pereche de silicoane, o peruca si niste unghii false, sa-si faca operatii estetice la cur, la fata si la piept, sa arate ca Mihaela Radulescu, sa ajunga in juriu la Romanii are talent si sa nu-l mai salte gaborii c-a fugit din tara dupa ce-a muls bugetul cu prietenii lui Victor Fonta.

In sfarsit, pentru presedintele Traian Basescu te rog sa cauti, mosule, cea mai sexy poza cu Elena Udrea in chiloti  si sutien de baie, care domnul senator s-o lipeasca cu sanii pe butoanele de la Senat si sa apese pe ei de fiecare data cand voteaza. Pentru cadoul meu, mosule, vreau sa-ti transmit mesajul in limba lapona, ca sa te ating la coarda sensibila.

 

Kjære Santa, Ta meg Denise Rifai og Flory i Vaslui naken i craciunitze, for å tilbringe under treet en natt drøm, for å sette dem tinsel bryster, drikke øl stjålet fra Carrefour og se sammen tegneserier for voksne.

 

Si in incheiere, draga Mosule, vreau sa iti dedic aceasta poezie:

Mos Craciun sa fii corect, sa aduci ce te-am rugat

Altfel n-o sa fie bine, si din mers eu te-am tufat

Populimea te asteapta, spera toti sa fie bine,

Liviu Zdragnea vrea sa fie chiar mai tare decat tine.

Sa pui daruri peste tot, la prieteni si dusmani

Ca sa fie armonie la cumpana dintre ani.

Sa-i bucuri macar acum, pe romanii necajiti

Sa le dai decat un zambet, ca sa fie fericiti.

 

Craciun fericit, laikuri si prietenie la toata lumea!

 

prietenie la toată lumea, indiferent de religie, naţionalitate sau partid!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele