6/dec Tetelu şi Moş Niculaie

Salut la Tetelejurnal. N-am inchis un ochi asta noapte, sunt terminat. Am stat impreuna cu boul de Velicu sa scriem o scrisoare pentru Mos Niculae. El a dictat, si eu am scris. S-a imbatat ca porcul, ca era ziua lui de nastere, si a inceput sa spuna decat porcarii. De exemplu, i-a cerut lui Mos Nicolae sa-i puna in ghetute un CD cu compozitorul Nicolae Guta si un film porno cu pisici. Bai, esti nebun? Era sa-l bat pe Velicu ca vroia sa trec in scrisoarea pentru mos Nicolae sa castige PSD alegerile de duminica. Un cacat! Da' cine-i mosul asta sa hotarasca el cine fura in urmatorii patru ani? Numai tu, Doamne, si cu americanii, puteti stabili cine castiga alegerile, nu-i asa?

Dumnezeu - Tetelu, despre mine nu pot sa-ti spun nimic, ca se interpreteaza. Dar cu americanii, ai dat-o in bara. Mai gandeste-te.

Tetelu - M-am gandit, Doamne, ai dreptate. Asa este, suntem la voia sortii. Dupa cum merge treaba in tarisoara noastra, unde traieste milioane de boi ca Velicu, este decat o singura sansa, sa iasa toti la vot. Era si-o vorba pe vremuri, cine nu iese la vot/ Va primi un pumn in bot. De aia i-am si scris lui Mos Niculae ce-as dori eu sa le dea la politicieni din partea mea. Sa incepem cu partidele mari. Lui Alina Burghiu  as vrea sa-i puna mosul in ghetute doua oua si o plua, ca se vede ca duce lipsa. De cand a plecat Crin Antonescu, partidul a ramas fara coaie, bai nene. N-are vlaga, sa-mi tuf una, zici ca-i mort! Sa trecem la Liviu Dragmea. As vrea sa-i aduca mosul o icoana cu Laura Cruduta Kovesi, la care sa se roage daca nu castiga guvernul si o icoana cu Gabriela Vrancioaia  ca sa-i intre in cap cine o sa-i ia locul la carma PSD. Am ajuns la partidele mici si mijlocii, piticii din politica.

Lui Calin Popescu Cariceanu, mosul vreau sa-i puna in ghetute un cacat ca sa nu uite niciodata ce a fost si ce-a ajuns. Lui Nicusor Bran eu ii doresc sa iasa la vot toti oamenii care-l sustin pe Facebook si sa rezulte cifra aia de 20%, care daca o obtine eu il pup in cur in piata Universitatii, langa brad, iar daca nu reuseste sa intre si face sub 5%, atunci eu ma cac pe toate vorbele mari si figurile antisistem care m-a innebunit zilele astea pe facebook. M-am saturat de banditii care sforaie si trage vanturi in fotoliile lor de piele si ii doare-n cur de populime. Sa mai vina si unii noi, mai putin hoti si aroganti. Dar iata ca avem si intrebarea de cultura sexuala: este adevarat ca daca faci sex de Mos Nicolae, o sa-ti mearga bine la anul? Flory, te astept ca de obicei.

Continuam cu presedintele Lucian Basescu, care eu ii doresc sa-i aduca mosul cuponul de pensie, sa mai stea acasa sa-si creasca nepotii, ca destul ne-a tufat 116 ani de cand face politica si acuma i s-a rupt carma si merge cu oistea decat prin garduri. Sa-i mai lase si pe altii. Lui Helemen Kunor de la UDMR, mosul sa-i puna in bocanci niste surcele care a mai ramas dupa taierea padurilor din Harghita si Covasna. Si, in sfarsit, am ajuns si la Sebastian Sughita, de la PRU, care mosul vreau sa-i lase cadou in bocanci o minge de baschet dezunflata cu semnatura lui Victor Fonta. Dar iata si raspunsul la intrebarea de cultura sexuala este adevarat ca daca faci sex de Mos Nicolae, o sa-ti mearga bine la anul? Flory zice asa: depinde. Daca ti-o tragi cu un amarat e semn rau, daca ti-o tragi cu Ion Tiriac dintr-un singur masaj poti trai tot anul.  Multumesc, Flory, esti directa si obraznica ca de obicei. Stii ce m-am rugat eu sa imi puna Mos Nicolae in ghetutze, maine dimineatza?  Pe tine intr-o ghetutza si pe Denise Rifai, in cealalta ghetutza, dezbracate si frumoase cum va stiu, ca sa facem asa noua familie traditionala care o sa cer eu referendum pentru ea. Va pup pe amandoua. Hai, laikuri si prietenie la tot Feisbucul! 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Bancnota 13 septembrie

Bancnota