22/iun Tetelu si motiunea 2

Salut la Tetelejurnal si traiasca PSD, singurul partid din lume care este, in acelasi timp, si la putere, si in opozitie. Silviu Zdragnea este cel mai mare lider politic mic care l-a avut aceasta natiune de la Ceausexu incoace. Acest baiat cu mustata de sofer de basculanta a reusit sa ne arate cat de prosti poate fi unii oameni atunci cand are putere mare si minte mica. Din cauza la necompetenta si inconstienta lui,  Romania se face de rahat chiar acuma cand presedintele Haus Klohanis incearca sa ii schimbe imaginea in occident, cand contesxtul regional ne face atractivi pentru americani, care trebuie sa plece cu armata lor de avioane F1117 din Turcia, deoarece acolo este presedinte Recif Erdocan, un diliu care se crede liderul lumii islamice. Doar ca pe Silviu Zdragnea il doare in sfarla de parteneriate si de Europa. Pe el il intereseaza gratiela, abuzul de putere si lupta lui de cacat cu SRI-ul si DNA-ul. PSD esta ca alergatorul care concureaza singur, dar iese pe locul doi. In afara de faptul ca sunt nervos, ma bucur ca, in sfarsit, unii si-a dat seama ce animale a votat. Eu daca votam cu PSD, nu mai ieseam din casa de rusine si de greata. Daca le dadeai jos costumurile de pe parlamenraii aia si le puneai salopete pe corp, fese pe cap si o cheie franceza in mana, puteai sa juri ca e Congresul National al Mecanicilor Auto. Ne hotaraste destinurile oameni cu cefe de halterofili bulgari si tzatze cu gura mare, ca Olguta Vasilache si Gabi Vrancioaia.  Ele este vuvuzelele lui Silviu Zdragnea, masini de facut scandal, care eu le-as folosi ca sirene la salvare, nu la condus tara. 

 Parerea mea este ca singura scapare din treaba asta este berea. Daca ai capul incins si te enerveaza politica, bei si iti merge mintea la rece, cum zicea baietii aia la televizor. Asta e visul meu, sa beau bere rece si sa ma simt bine. Daca linga bere este si denise Rifai sau Flory dezbracate, e si mai beton. Daca nu, macar Lia Olputza Vasilache.

Incepand de astazi, eu intru in greva politica. Ma dedic in totalitate berii, care berea este singurul lucru bun care mi s-a intamplat vreodata. Si daca ar mai veni si flebetea mea de la PSD Olguta Vasilache, ar fi perfect. Te iubesc, Olgutza, si vreau sa te invit pe aceasta cale la mine in balcon unde bate soarele ca pe plaja, sa petrecem o saptamana de vacanta de vis. Eu sa te mangai pe coapse si tu sa-mi maresti salariul... Hai, likeuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele