8/feb Tetelu şi multinaţionalele

Salut la Tetelejurnal. M-am costumat asa, ca americanul Ronald Macdonald, inventatorul la cartofii prajiti care e moartea mea, in semn de solidaridache cu companiile plurinationale de la noi din tara care angajatii lor romani a manifestat in Piata Victoriei. Chiar daca eu nu am luat Bac-ul si sunt somer din revolta fata de taxele si inpozitele care le ia statul roman, am tot rexpectul pentru toti cei care lucreaza la multfunctionale, unii pe bani putini, altii pe bani multi, si care mi-a zis mie ca nu i-a obligat nimeni sa iasa in strada, bai nene.

A iesit din proprie vointa, ca asa a simtit ei ca nu se mai poate sa inghita mizeria asta de politica a PSD. S-a trezit Liviu Zdragnea, sa se intrebe de ce seful olandez de la Reiffeisen Bank i-a obligat pe angajati sa merga la miting. Bai, esti nebun? A facut el prezenta acolo, in Piata Victoriei, sa vada cine-a lipsit?! A stat olandezu' cu cititorul de cartela la intrarea in piata, pentru pontaj?! Omul s-a dus ca e insurat cu o roamnaca si sta aici de 20 de ani, plus ca are copii care e tot aici. Deci olandezul asta e mai roman ca Sebi Ghitza care a fugit in cosmox cu satelitul pluii.

Alti dilii a spus ca sefii de la Mac Donald's si-a trimis angajatii sa imparta hamburgheri, mac-puisori si cartofi pai la demonstranti, pana pica guvernul. Doamne, ai auzit asa idiotenii? Hotelurile multifunctionale de 4 si 5 stele i-a cazat si ele gratis pe protestatarii din tara, cu sprituri, masaj si parasute de lux din partea casei. Ceaiurile calde, sandvisurile, fructele si bannerele cu mesaje porcoase despre Dragnea, tot de la multinationale era, sa-mi tuf una! Ca pe vremea lui nea Ion Iliescu, PSD-ul a gasit care este dusmanii poporului: strainii din multifunctionale care obliga angajatii romani sa iasa la lupta pe strazi. Alo, v-ati pierdut judecata? Ce prostie-i asta?

Mai ramane sa ziceti ca Google da droguri la protestatatri, Facebook le da bautura, Oracle le da molotoave, HP le da tablete si bancile le da dolari falsi cu fatza lui Donald Trump. Si pentru ca cineva trebuia sa puna un mot pe tot cacatul asta, s-a trezit senatorul miliardar pesedist Adrian Turtuianu sa ceara la SRI sa cerceteze care multifunctionale s-a implicat la proteste. A venit iar agenturile straine sa faca revolutie, sa rastoarne guvernul, sa omoare democratia, si sa lipeasca Transilvania la Unguri ca in 1990? Panarama asta de senator Turtuianu, are si o fata, Ruxandra Turtuianu, pasionata de silicoane, de blanuri si de modeling. Gagica a scris pe Facebook ca protestatorii se aduna ca oile, urla neinformati si se comporta ca-n jungla. Sa mori tu, fata tatii? Asa ai vazut tu cu ochii aia umezi de iepuroaica in calduri? Ca sa ma tina minte, eu as invita-o acasa la mine pe aceasta gagica, deoarece as vrea sa-i arat pe viu ce parere am eu despre ea. Dar nu ma complic, pentru ca fetele de baroni locali imi face pla mica mai ceva ca o baie la copca. Nu este genul meu de pocnitoare.

Deci acesti oameni inhamati la caruta partidului, care-i condusa de un carutas turmentat de betia puterii, a pierdut uzul natiunii si cauta dusmani printre multifunctionale. Ei uita ca toti oamenii aia care muncesc din greu la aceste companii este tot romani si ii confunda cu strainii care ne cumpara tara. Pai, atunci sa plece toti astia de aici si sa ramanem cu Tariceanu si Dragnea, geniul economic din Teleorman. Pai, daca ne pleaca si multinationalele, asa rele cum este ele, unde mai munceste sute de mii de romani bine calificati, domnul Turtuianu? Din ce mai taiati dumeavoastra salarii ca sa mariti veniturile pentru alegatorii PSD? Va spun eu. Din plua? Flory, te rog sa ma ierti, m-am enervat si am uitat de intrebarea de cultura sexuala. Rexpect pentru cei care vrea o tara curata.  Nerespect pentru toti cei care injura protestantii indiferent de locul in care lucreaza, multifunctionale, firme romanesti, pensionari, studenti sau someri care sunt si eu. Tetelu Ronald va saluta! Hai, laikuri si prietenie la toata lumea.  

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele