29/nov Tetelu şi penalii

Salut la Tetelejurnal! Doamne, ieri am început pregătirile pentru ziua naţională a României.

Dumenzeu: Adică ce ai făcut ca să fii pregătit?

Tetelu: Am scos de la molii şuba aia veche, dar bună, care a primit-o taica-meu când lucra acar la CFR, care am io un tricolor prins la rever, de când megeam in galerie la Rapid si juca amicale cu Arsenal Cairo si Sparta Tirana. Imbracat asa cu suba cu tricolor o sa ma duc la defilare poate intru in tribuna oficiala, ca daca Iohanis nu i-a chemat pe Laurentiu Dragmea, Ludovici Orban, Elena Udrea, Victor Fonta, Calin Popescu Cariceanu sau Sebastian Fitza si alti penali ca ei, poate e loc si ma lasa si pe mine domnul Presedinte sa beau o bere cu militarii care a luptat in primul razboi mondial si a scos Romania de sub jugul turcesc. Dar eu, in locul lui Iohanis, nu faceam asa. Eu ii invitam la Cotroceni la receptie si pe smecherii astia si pe altii care este dati in gat de DNA ca a pradat tara asta ca hunii si ii bagam separat, intr-o alta sala, unde sa fie serviti la gamela de gardieni, cu mancare specifica: fasole cu pietre, varza imputita si marmelada cu muste. Dar acum chiar stau şi mă întreb, dacă Iohannis nu i-a invitat, ăştia ce-o să facă, că doar n-o să stea la coadă ca Velicu la ciolan şi sarmale gratis. Ce spui, Doamne?

Dumnezeu: Tu ce te aştepţi să facă ei?

Tetelu: Io cred că ei o să-şi facă o defilare a lor, alta decât aia de la Arcul de Triumf.

Dumenzeu: Şi pe sub ce o să treacă defilarea, dacă nu pe sub Arcul de Triumf.

Tetelu: O rezolvăm, Doamne. Să treacă defilarea pe sub Podul Grant sau pe sub pasajul Basarab Panduru. Atârnăm acolo-şa, sus, pe pod, nişte coroane frumoase de flori, punem nişte baloane colorate patriotic roşu, galben şi albastru şi facem şi defilarea penalilor. Iar dincoace, în partea astălantă, să steie pe gradene alde Victor Fonta, Dragmea, Cariceanu, iar coloanele de mascati, jandarmi, procurori, politisti si gardieni să desfileze pe sub pasajul Basarab Panduru ca cum ar fi arcul de Triumf, in timp ce ei aplaudeaza de la tribuna.

Dumnezeu: Numai prostii vorbeşti. Pasajul se cheamă Basarab, nu Basarab Panduru.

Tetelu: Şi Basarab Panduru a fost un mare fotbalist de la Benfica, deci merită şi el să dăm numele lui la un pod, nu ca penalii ăştia de Cariceanu, Dragnea sau Fonta, care nu aş da numele lor nici la un capac de canalizare. Dar să pun şi întrebarea de cultură sexuală: Flori, tu ai invita la tine, la salonul de masaj, penali ca sa faca masaj erotic de ziua naţională? Aştept răspuns. Revenind la defilarea separată care ar putea s-o organizeze alde Laurentiu Dragmea, mi-e şi puţin teamă de ceva. Ăsta aduce la defilare cohorte de oameni din Teleorman, care odată veniţi aici mi-e că rămân şi votează şi la alegeri. Dar iată că Flory a şi sărit cu răspunsul la întrebarea: Flory, tu ai invita la tine la salonul de masaj penali la festivităţile de ziua naţională? Ea spune: Normal că i-aş chema pe penalii din politică la mine la salonul de masaj. Macar eu sa fac dreptate, sa le pun catuse, sa-i leg de pat si sa le fac masaj cu glaspapir pana de ia foc penisii. In felul asta ar deveni si ei eroi cazuti in lupta impotriva coruptiei. Iar cu penisii respectivi sa se faca un arc de triumf al hotiei din Romania care sa fie instalat la intrarea in DNA, si pe sub el sa defileze toti banditii care despoaie aceasta tara. Mulţumim, Flory. Ai fost fantastica. Mi-ar placea si mie un pic de masaj cu glaspapir, dar nu unde ai spus tu. Jos banditii, traiasca Romania cinstita! Hai, lake-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele