23/feb Tetelu si Ponta

Salut la Tetelejurnal si un bun revenit printre noi lui Victor Viorel Ponta care l-am vazut acum cateva seri la Onania TV , deci a inviat Pictor Fonta. Le-a dat-o in bot la Guvern si la Zdragnea cu spume. Pictor Fonta, pentru cei care si-a pus Facebook mai tarziu, a reusit sa piarda guvernarea dupa ce a iesit cateva mii de romani in strada, suparati pe tragedia de la Colectiv, si l-a gonit acasa ca pe ultimul prost in aceeasi seara.  Pai, prin comparatie cu Ponta, Zdragnea e un Dumnezeu al politicii. Mustaciosul din Teleorman a si castigat alegerile cu un scor care l-a speriat si pe el si ca sa arate fudulia olteneasca pana la capat, s-a pisat pe victoria de la vot cu ordonanta 13. A scos sute de mii de oameni nemultumiti in strada , dar  guvernul de papusi pus de el a rezistat si rezista inca.

Deci cine e mai tare, Fonta sau Zdragnea? Raspunsul corect este: Zdragnea. In concluzie, domnul Pictor Fonta ne-a dat un semn de activitate cerebrala, dar a ales prost tema. El mai bine se duce sa prezinte la TV meteo sau stirile din agricultura, ca la politica e mai praf decat Velicu, cretinul blocului. Degeaba il ataca pe guvernul Grindeneanu si zice ca nu mai e credibil, deoarece el nu mai e credibil. E praf. E adevarat, si guvernul Grindineanu e la fel de praf ca nu face nimica, deoarece nu stie de cine sa asculte, de Grindeneanu, de Zdragnea sau de DNA care-i cheama la audieri pe rand. Nu degeaba a schinbat deja niste nimistri la nici doua luni de la instalare. O rusine. Grindineanu trebuie sa plece exact unde este Ponta, adica in tribune, la mancat seminte si injurat jucatorii. Altceva nu merita. Politicienii astia necompetenti care nu intelege ca tinpurile si tehnologia i-a depasit si nu pot tine pasul, ma face sa-mi fie dor de Mos Ion Iliescu si de Adrian Nastase. Macar aia era buni in ce facea, stia sa faca o nimeriada ca lumea, cu morti, cu raniti, stia sa faca politica murdara pe bune, stia sa fure cu dreptatea in mana. Astia decat stie sa fure si atata. Vorbesc ca ciubotele, e ganguriti, e tarani, n-au eleganta, n-au staif, n-au cultura, n-au decat smecherie de stadion in capul lor de bastani retarzi si cand e o problema dau vina pe straini si pe nemti. Vai de capul lor. Imi vine sa ma bag si eu in politica, dar am o problema. Nu stiu sa fur de la stat. In PNL nu vreau sa intru, pentru ca are presedinte femei si mie nu-mi place sa ma conduca femeile decat daca e dezbracate, iar la Nicusor Dan nu ma primeste, pentru ca am avut nota 2 la matematica deoarece la toate exercitiile care le facem pe caiet eu scriam ca rezultatul este plua si m-a exmatriculat. Doamne, tu ma cunosti cel mai bine, spune-mi sincer, daca Pictor Fonta a ajuns politician, eu am vreo sansa in acest domeniu?

- Tetelu, eu cred ca ai mari sanse. Eu te-as vedea consilier al lui Liviu Dragnea.

- Corect, Doamne. Imi place cum suna. Sa stii ca maine ma duc la PSD si imi depun CV-ul meu care l-am scris inca din clasa a saptea si n-am mai schimbat nimic la el. Vreau sa-i iau locul lui Chiritza de la Iasi care a fost tufat si, daca se poate, mai vreau o noapte de sex salbatic cu Rovana Plumb, ca-mi place mie de ea. Vorba aia: gaina batrana face supa buna.  Flory, iarta-ma , dar stii ca sunt obsedat sexual. Hai, likeuri si prietenie la tot Facebookul.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele