28/mai Tetelu si primarul Timisoarei la fotbal

Hatz la Tetelejurnal. Ma adresez cetatenilor orasului Timisoara. Mereu am apreciat acest oras frumos si am avut pretentii mari de la el. Dar nu credeam vreodata ca, in 2018, sa vad asa ceva. Pe scurt, primarul Robu a postat pe Facebook un filmulet cu el jucand fotbal. Si s-a laudat ca a dat zece goluri. Uitati-va putin:

Asa ceva nu facea nici Ceausexu cand juca fotbal. Este nereal. Ma frec la ochi si nu-mi vine sa cred. Cat de diliu sa fii sa te lauzi cu asa ceva? Si cat de milogi sa fie aia cu care a jucat, sa-l lase sa fie atat de nebun? Doamne, tu cand joci fotbal cu sfinţii, acolo in gradina matale, tot asa te lasă să bagi goluri? Ei se feresc de minge si te lasa sa-i driblezi de parca ei ar fi schiopi si Tu ai fi Maradona?

- Recunosc ca si noi mai jucam fotbal, si eu bag toate golurile, dar aici aşa e regulamentul. Daca nici eu nu sunt cel mai bun, atunci cine? Denis Alibec?

- Multumex Doamne, m-ai luminat ca intotdeauna. Deci, acest primar Robu se crede un fel de Dumnezeu acolo la Timisoara, cand el de fapt este un pacatos, adică, robu lui Dumnezeu, cum ar veni. Iar cand robul se crede Dumnezeu inseamna ca in mod clar e vorba despre paranoie, nu?

- Cred ca e mai curand proastă crestere si lipsă bun simt ceea ce , din pacate, am vazut la multi primari, si politicieni romani. 

Asa e, Doamne. Nici Kim Jong Un din Coreea de Sud nu cred ca le-ar da voie subordonatilor sa se transforme in slugi si să mimeze fotbalul in halul asta, doar sa dea satixfactie la şef. Mi-e rusine de asemenea primari care este penibili si-n timpul liber, care se mai şi lauda pe internet de ce destepti si talentati sunt. Hai, like-uri si prietenie si un sincer, Doamne fereste de asemenea primari dilii!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele