13/mar Tetelu si promotia la hartie igienica

Salut la Tetelejurnal. M-a scos din sarite ministrul justitiei Tudorel  ala cu fruntea pana la ceafa, care a zis ca trebuie sa isi dea demisia cei care a facut ancheta la guvern sa vada cum s-a dat ordonanta 13, deoarece s-a incalcat separarea mizeriei in stat.

Pai, nu ti-e rusine, bai ministrule? Tu esti de pe alta lume? Unde ai trait ultimile 2 luni? Tu chiar vrei sa iasa lumea in strada si sa nu mai plece pana nu isi da demisia acest guvern de cacat? Si, apropo de cacat, o dovada ca traim vremuri imputite este ca, la Braila, oamenii s-a calcat in picioare, la hartie igienica. Totusi, spre deamagirea lui Silviu Zdragnea, promotia la curpapir a efectuat-o un hypermarket, adica o multiinternationala de aia pe care are ciuda guvernantii actuali. Practic, in Romania este concurs intre guvern care mareste salariile la bugetari si magazinele care ieftineste hartia higienica. In curand vom avea cel mai mare nivel de trai din lume. Cand vad asta ma intreb de ce gatu ma-sii nu emigreaza canadienii, sudejii si japonezii la noi in tara, caci Romania este raiul la hartia de sters la cur, cum spune singure si aceste imagini. 

Complect intamplator, grosul la acesti oameni frumosi care i-am vazut in imagini este alcatuit din pensionari ajunsi la varsta intelepciunii. Parerea mea este ca supermarketele si hipermarketele straine de la noi trebuie sa candideaze la alegeri in locul la partide. Daca face cateva promotii la tigai sau la cozi de matura in campanie electorala, PSD-ul este mort. Le voteaza pensionarii cu toata inima si cu toata inima. Putem fi prima tara din lume condusa de Mega Image sau Billa sau Lidle. N-are rost sa va spun cu care as vota eu, care toata viata mea am furat bere dintr-un singur loc si nu am fost deamagit niciodata. Fie ca e la promotie sau nu, berea furata din magazin are cel mai bun gust din lume. Doamne, ca tu vezi si ce nu se da la televior sau pe Facebook, spune-mi si mie, mai e tari in care oamenii e asa de disperati la promotii?

- Tetelu, peste tot e asa. Omul, oricati bani ar avea, tot se inghesuie la lucruri ieftine.

 Asa o fi, Doamne. Dar una e sa-ti rupi fasul ca sa-ti iei hartie de sters la cur cu doi lei mai ieftina, ca la Braila, si alta e sa-ti dai coate pentru un iPhone 7, ca la New York. E niste neegalitati aici, nu-i asa Flory? Ca una e sa fii frumos si potent ca mine, alta e sa fii batran si bogat ca Tiriac. E niste detalii care face diferenta. Hai, va salut si nu mai stati la coada pentru hartie higienica ca va faceti de cacat. Likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele