27/feb Tetelu si protestele 2

Salut la Tetelejurnal. A venit primavara, dar romanii continua protesturile. In Piata Victoriei, din Capitala, unii face steaguri din corp si din telefoane ca sa-l dea jos pe Grindeanu,  iar in micile orase ale tarii PSD continua sa aduca autobuze cun tarani din mediul plural. Cea mai noua manifestatie de simpatie sincera pentru Silviu Zdragnea, pe lovele, a avut loc la Targoviste. La fel ca saptamana trecuta, la Pitesti, liderii PSD a reusit sa ne arate cat de frumosi, dar mai ales cat de destepti este unii romani. Fiti atenti

 Din pacate, aceste persoane cu drept de vot merge la urne si hotaraste viitorul la multi alti destepti care sta acasa si se gandeste pe Facebook. Oamenii care ii aduce Zdragnea la mitinguri stie decat sa asculte de primar. Asta daca le da ajutoare sociale. Daca nu le mai da ajutoare, pe ei ii doare in sfarla de politica si ii intereseaza doar viata lor de saracie si drama. Adica, sa se inbete si sa manance. Din pacate, ei e si multi. Degeaba se amageste unii ca grosul la electoratul cu ceva minte in cap nu e interesat de politica. Imi vine sa-mi tuf una cand ma gandesc ca cei mai multi romani este rodul la needucatie si la saracie. Care needucatie si saracie este mana cereasca pentru partidele care are mesaje sociale, bazate pe pomeni. Pe de alta parte, e normal ca oamenii sa vrea mai multi bani si sa munceasca cat mai putin. Asta vrea si francejii, englezii, belgienii. De ce sa nu vrea si romanii? Cand vad sase mii de oameni stransi la un loc, la Tirgoviste, cu plancarde la fel, cu mesaje scrise de la Bucuresti, mi se zbarleste parul pe organism si imi vine sa ma duc la Silviu Zdragnea sa-l intreb: Ba, tie nu ti-e rusine sa tii in ploaie atatia batrani vai de steaua lor? Daca face pneonanie si moare? De fapt, sunt prost. Cred ca Zdragnea asta si vrea, ca la el oricum voteaza mai multi mortii decat viii. Uite-o si pe Rihanna Plumb cum urla, de zici ca e Anca Pauker nebuna, reincarnata si vopsita roscat.

 

- Doamne, astia chiar e cu tine, cum zice Rihanna Plumb?

- Tetelu, astia sunt cu oricine, numai sa treaca puntea. Cu mine sunt doar oamenii buni, cu sufletul curat si cu mintea limpede.

Chiar ma speriasem, Doamne. Ma gandeam cum ar fi sa avem o bataie intre Dumnezeu si Soros.  Ar fi fost necorect pentru tine, Doamne, ca Soros e mai bogat. Apropo de bogatie, mi-a atras atentia niste tineri care a participat la acest miting. Dupa cum se stie, tinerii este bogatia unui neam.

 

Acesti flacai ne arata ca PSD nu ne-a asigurat decat trecutul, ci si viitorul. Multumim, domnu’ Zdragnea! Vedeti ca mai sunt cateva triburi prin Amazon. Nu uitati sa-i aduceti si pe aia pe la Mizil saptamanile viitoare, ca sigur si ei iubeste PSD-ul, doar ca inca nu stie. In final, vreau sa adresez cateva sincere pareri de rau creativilor care a compus plancartele de la aceste mitinguri. Slabut, baieti. Marean Vanghelie era geniu spontan pe langa voi. Pana data viitoare, likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele