6/feb Tetelu si PSD-Dragnea

Salut la Tetelejurnal si “jos guvernu Grindeanu!”. Demisia la toti cei care a incercat noaptea, pe furis, sa elibereze hotii din puscarii si sa-i salveze pe altii care se pregatea sa intre la bulau! Alo,Silviu Zdragnea, trezirea!

Sa nu mai manance nimeni cacat ca manifestantii nu respecta alegerile democratice. Astea e gogosi pentru prostanii care nu intelege nimic si decat asteapta pomeni de la PSD. Daca oamenii care protesteaza astazi nu respecta rezultatul de la 11 noiembrie, iesea inca de atunci in strada. Deci, cine a avut ideea sa dea aceste ordonante in toi de noapte este cei care a destablilizat tara, este adevaratii cretini care a scos oamenii in strada si ei trebuie sa plateasca pentru asa o porcarie. Jos guvernul Grindeanu! Altul la rand, mai tare, mai cinstit si mai credibil. Iar in legatura cu banii care ii plateste Soros la oameni, eu cred ca si Patriahul Daniel a luat bani de la Soros, ca a spus ca anticoruptia trebuie sa continue si hotii trebuie pedepsiti. Doamne, e adevarat ca parintele Daniel a luat bani de la Soros?

- Tetelu, ce a spus preafericitul este foarte corect. Mi-am schimbat parerea despre el. Despre banii lui Soros nu m-ar mira sa fiu acuzat si eu ca am luat de la el. Doar minciuni pentru cei saraci cu duhul.

- Deci parintele daniel nu a luat bani. In cazul asta ce-o sa zica Onania TV despre patriarh, ca e nebun, ca face parte din multinationale, ca e vandut?

- Cand sunt vremuri tulburi multe rautati si vorbe de ocara ies din gura pacatosilor si de aceea eu nu ma mai uit demult la televizor. Ma uit la filme pe telefon si mi-am facut cont pe Facebook.

- Doamne, iti multumesc, esti de-al nostru. Deci, ce pot sa zic este ca in nici trei luni de zile PSD-ul s-a pisat pe ce-a castigat la alegeri. S-a transformat din urs in oaie. Asa o performanta ii va duce direct in istoria prostiei mondiale. Liderul cu mustata de frizer, Liviu Zdragnea, a crezut ca poate fi si cal, si vizitiu, in acelasi timp. Una e sa castigi alegerile in teritoriu cu electorat disciplinat de Onania TV, gen Velicu, alta e sa conduci o tara, in care e si altfel de oameni cum ar fi ingineri, studenti, muncitori, unguri, intelectuali, Carrefour, Becali, banci si conpanii.

Toti astia produce. Sustinatorii PSD decat consuma. Asta e diferenta dintre manifestatia din Piata Victoriei si cea de la Cotroceni. Deci, din punct de vedere, Silviu Zdragnea este cel mai necompetent conducator aflat la putere dintre toti pesedistii care a existat vreodata. Alta chestie care ma enerveaza estrem de mult la Zdragnea este ca o tot da pe seama la straini. Ca strainii ii manipuleaza pe cei din piata, ca ei vrea sa puna mana pe tara si alte cacaturi. Si atunci el de ce mortii ma-sii are consilieri din Israel, care e platiti cu gramezi de bani, daca ii place asa de mult romani

Ce e mai bine: sa iei banii lui Soros ca sa-ti scoti cainele la proteste, sau sa dau bani la niste israelieni ca sa te invete cum sa pacalesti lumea sa te voteze si dupa aia sa dai cu mucii in fasole? In final, am si trei idei care, daca va fi puse in aplicare, eu cred ca se va linisti treaba. Unu mic. Sorin Grindeanu sa plece definitiv la Timisoara sa invete de la concetatenii lui ce inseamna demnitate si sa nu mai urineze pe memoria la cei care a inceput de-acolo Revolutia! Doi mare. Liviu Zdragnea sa-si ia concediu medical pentru repararea danturii, ca si-a rupt dintii in ordonante. Politicianul cu dintii maro este un exemplu urat pentru copii deoarece arata urat si ii miroase gura a tutun statut. Trei mare.  Florin Iordache trebuie sa fie impaiat si depus la muzeul Antipa in galeria dinozaurilor pitici de Caracal care au facut de ras specia prin prostia lor. Doamne, Flory, cu voi nu vreau sa mai vorbesc in seara asta, pentru ca sunt suparat si nervos din cauza la golanii astia. Ne vedem in Piata, likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele