13/ian Tetelu si salariul lui Dragnea

Salut la Tetelejurnal! Silviu Zdragnea, seful lu’ primul-ministrul Romaniei, zice ca el, ca presedinte la Camera Defutatilor, are salariul prea mare. Bai, esti nebun?

Zdragnea crede ca el, presedintele tarii si premierul, care toti ia cate 21.500 de lei brut pe luna, nu merita atatia bani si ca ar fi normal sa treaca inapoi la 6.800 de lei pe luna. Populism ieftin pentru populime proasta!

De ce sa-i taie salariul lui presedintele Haus Klohanis? Pe cine a deranjat el, de sa-i taie salariul? A intarziat la servici, a furat piese din fabrica, s-a inbatat la locul de munca? Sau la Grindeanu, de ce sa i-l taie? Pentru el salariul ala de 21.500 de lei era un fel de spor de rusine pentru rolul de caine credincios care stie sa se gudure pe langa stapan, si il linge pe fatza de cate oi are prilejul. Maine poimaine o sa vina Silviu Zdragnea si o sa propuna si taierea penisurilor la toti demnitarii care are plua mai lunga decat a lui.

Pe mine nu ma sperie ca Dragmea isi taie singur salariul. Pe mine ma sperie ca-si permite sa faca asta. Inseamna ca-l doare-n plua de leafa. Din cate se stie, Silviu Zdragnea a lucrat decat pe la stat. Deci a fost decat bugetar corect si cinstit. Si, ca la orice bugetar corect si cinstit, i-a aparut ditamai vila in orasul lui natal Alexandria, judetul Teleorman, care nici Michael Jackson in plina glorie nu avea asa ceva la Neverlandul lui. De asta sunt speriat eu. Ca la acesti politicieni, cu cat are salariile mai mici cu atat are casele si vilele mai mari. Cum devine aceasta treaba? Mintea mea de cretin nu o intelege. Daca ai salariu mic de la stat si esti politician, bun si cinstit, te ajuta Dumnezeu si iti da noroc ca sa traiesti ca un boier plin de bani? Doamne, lamureste-ma si pe mine. Scopul lui Zdragnea este sa fie cel mai bun si cinstit conducator al Romaniei, sau sa fie mai iubit decat Arsenie Boca?

- Tetelu, inca nu mi-am dat seama. Pentru a fi mai iubit decat Arsenie Boca, Dragnea trebuie sa faca minuni.

- Pai, si n-a facut, Doamne? A inviat mortii si i-a dus la urne, a spalat pe creier 50% dintre votanti, a descoperit o gaura de 10 miliarde de lei in bugetul tarii, care i-a furat Ciolos si i-a ascuns in pamant, in spatele casei parintesti din judetul Ardeal de unde este el. Astea nu e minuni?

Ma astept ca dupa declaratia asta a lui Zdragnea, toti bugetarii sa anunte ca vor si ei sa li se scada salariile, sa-si dea casele de pomana la amaratii care munceste ca robii in corporatii si sa-si lase toti mustata.

Flory, daca vrei sa faci un bine tarii, mutat-te cu salonul de masaj de la privat la stat, ca sa-ti faci si tu casa ca domnu Zdragnea, cu deschidere intre doua strazi, adica intri in casa pe o strada si iesi din casa pe strada urmatoare.  Sau fa masaj pe bonuri de masa si, dupa exemplul lui doamna Vrancioaia Firea, du-te in Gara de Nord si fa-le gratis masaj erotic homelesilor ca si ei e oameni.

Apropo de doamna primar, oare ea ce zice de animalele care a ars azi in incendiul de la circ? Ca circul de stat este si el al primariei, ca tot Bucurestiul, de altfel. Cum a fost posibil asa ceva? Ce vina are acele animale, dintre care doi tigri, sa moara arse? Este o porcarie ce se intampla. Animalele trebuie sa fie libere, nu la circ. Tigrii sa stea in jungla nu in cladiri nefunctionale unde sa moara arse.

De ce sa tinem animalele la circ? Sa vada copiii cum se chinuieste pentru un cubuletz de zahar? Cum fac focile spagatul pe sarma sau cum sta elefantul in trompa? Epoca circurilor cu animale s-a dus. Acuma e circuri cu oameni, cu acrobati, cu rusi, cu ucraineni, care e mai tari decat ca orice elefant cu trompa sau ca orice rinocerb cu corn.

La Circ du Someil nu este animale si e cel mai tare circ din lume. Nu putem oare inlocui animalele de la circ cu numere cu rusi si ucraineni? Eu cred ca daca vrea doamna Varncioaia si se roaga la Dumnezeu cum stie ea, se va putea. Dumnezeu sa ierte pe animalele omorate si pe oamenii care le chinuieste in circuri. Avem noi destul circ in politica, ce ne mai trebuie circ cu animale? Pana data viitoare, adica maine, cand vom trai vizibil mai bine decat azi si mult mai prost decat poimaine, va urez like-uri si prietenie!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele