31/mai Tetelu si scolile

Hatz la Tetelejurnal. Treburile in Romania merge excelent, dovada ca zilele astea a ars din temelii o scoala din Bucuresti, Sectorul 5. Cu aceasta ocazie s-a descoperit ca din 642 de scoli din capitala, doar 44 are autorizatie ISU. Bineinteles ca scoala asta care a ars nu avea. La scoli nu e autorizatii ISU, la shaormerii nu e autorizatii sanitare la bugetul de stat nu e bani si la Guvern si in Parlament  nu e minte, doar prostie. Si uite-asa, romanii nu invata nimic din ce li s-a intmaplat in istorie. Suntem prosti ca in prima zi cand a facut Dumnezeu omul. Daca ne gandim putin mai mult, cred cel mai inteligent ar fi sa dam foc la toate gradinitele, scolile, liceurile si facultatile. Cand o vezi pe Dancila in fruntea Guvernului, iti dai seama ca educatia e degeaba in Romania, deoarece poti sa ajungi mare si daca esti bâtă. Am auzit ca unele scoli isi incurajeaza elevii slabi, care e cei mai multi, sa nu se prezinte la examenele de absolvire. Ca sa nu iasa rau scoala la numarul de repetenti si sa primeasca in continuare fonduri de la minister. Ca daca in urma la examene reiese ca acolo s-a frecat menta si nu s-a invatat nimic, e nasol, se taie fonduri, se micsoreaza corpul profesoral, se scade salarii sau nu se mai dă prime.  Deci, e mai bine sa spui la niste copii: bai, voi nu veniti la examen ca oricum sunteti cretini, decat sa ii faci sa invete ca sa nu mai fie alanfabeti. Doamne, am si eu o curiozitate mare. In Rai este incendii?

Nu, Tetelu. In Rai nu exista foc. Doar lapte si miere, cum ti-am mai zis de o suta de ori. Focul este jos, la subsol.

Pai, si atunci, ingerii cum face gratare si cefe de porc?

Tetelu, in Rai toti sunt vegani.

Naşpa. Inteleg , Doamne, ca in rai scolile si spitalele nu ia foc. Deci, noi romanii mai avem o speranta, sa invatam si sa ne tratam in siguranta, pe lumea cealaltă. Tot e ceva decat nimic. Saru-mana Doamne ca mi-ai deschis mintea si ne-ai dat o speranţă.

Voi ce credeti? O sa se faca bine scoala romaneasca, pe pamant sau in rai? Pana data viitoare, likeuri si prietenie la toata lumea.

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele