26/ian Tetelu si scolile fara buda

 

Liderul PMP, Traian Băsescu, critică vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru funcţia de ministru al Educaţiei.
”Dragnea şi PSD se pregătesc să pricopsescă România cu un guvern în care sunt destui oameni cu probleme penale. Dar asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Ţine să ne pricopsească şi cu un analfabet la Educaţie. Este prea mult. Dragnea, ia-ţi anafabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educaţiei, numita Cati Andronescu, pentru că, vorba din popor, să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.
O înregistrare video în care Valentin Popa, propus pentru funcţia de ministru al Educaţiei, face numeroase greşeli de limbă a apărut în mediul online la câteva ore de la anunţul privind includerea sa în Guvernului Dăncilă. Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vorbeşte despre ”pamblică” şi face numeroase dezacorduri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hatz! la Tetelejurnal. De ziua Micii Uniri, care de mica ce-a fost, nici  macar un ministru de la Cultura sau de la Sport n-a binevoit sa vina la Iasi, sa cinsteasca pe inaintasii nostri Horia, Closca si Crisan, deci de ziua Micii Unirii ministrul Educatiei Liviu Plop a postat pe Facebook o stire despre scolile din Romania care inca are veceuri in curte. Aceste scoli este in numar de 2418, deci fo 13 la suta din totalul de 19.000. Bai, esti nebun?! 13 la suta din scolile romanesti are veceu in curte, in anul 2018?! Ce cacat de performante sa mai faca copiii aia la scoala, daca le ingheata fundul pe buda iarna? Domnu' Plop, da-ti demisia, bai nene, daca nu esti in stare sa-l convingi pe Zdragnea ca Educatia are nevoie de bani, ca copiii trebuie sa invete in conditii civilizate, sa aiba scoli salubre, curate, cu WC si apa curenta, sa le placa sa vina la scoala, nu sa le fie greata. In loc sa investeasca in modernizarea si salubrizarea acestor scoli, puterea se da de ceasul mortii sa modifice legile justitiei si legile fiscuale, in interes de grup si particular, ca fix de asta i-a votat populimea, sa moara Ciprian. Daca apare vreun prim ministru care incearca sa faca si altceva in afara la legile justitiei si legile fiscuale - cu aberatia aia de declaratie 600, atunci primeste un sut in cur de zboara in secunda doi din Palatul Victoria. A fost Florin Zgrindeanu, a fost Sorin Tufose, urmeaza madam Vasilica Danila la aparat! Care premier doamna Viorica Danila va aduce in guvern fosti ministri cu probleme penale, ca Servil Shaidec, sau Roxana Plumb. De ce? “Pentru ca putem”, vorba lui Codrin Stefanexu, zis Cap de guma. Si asa si e. Deci, comuistii acestia face ce vrea muschii lor deoarece pot, deoarece li se rupe in paispe de ce spune Comisia Europeana si de toti aia de la Bruxelles. Mare nevoie de ei nici nu prea mai au, deoarece s-au prins ca din banii lor nu se poate fura deoarece se intra in parnaie, asa ca , cainii latra caravana trece. Cand se va trage linie, ce va ramane dupa patru ani de guvernare PSD-ALDE? Deficit bugetar de miliarde de euro, care rezulta din diferenta dintre ce halim si ce producem, politicieni mafioti care scapa de parnaie, demiteri pe banda rulanta de prim-ministri, dupa cum vrea muschii lui Zdragnea, bataie de joc fata de banul public, zero investitii in infrastructura, salarii marite la bugetari si micsorate la privati, haos la ANAF si, bineinteles, aceleasi 2418 scoli care are buda in fundul curtii. Hai, ca m-am enervat! Ia sa scot noul telefonic antiacvatic de la Altex, poate ma suna boul de Velicu, si-mi da o bere sa ma calmez. Laikuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele