31/ian Tetelu si Secureanu de la Malaxa

Salut la Tetelejurnal. Ieri seara am vrut sa sun la 112, ca m-a durut burta de la o bere stricata care am cumparat-o de la chiosc, dar cand sa duc celularul la ureche, l-am vazut la televizor pe directorul Secureanu  de la spitalul Malaxa si m-am razgandit brucs.

 

Mi-am aprins o lumanare, m-am imbracat in costumul de paznic a lu’ Velicu, care mi l-a facut mie cadou cand i-a ramas mic, si m-am intins in pat cu mainile pe pept. Am zis ca decat sa mor in spitalul Malaxa, mai bine mierlesc la mine acasa rapus de diaree. Cum, mortii lor de dobitoci, sa mai am incredere in spitalurile romanesti, cand ele este conduse de asemenea specimene? Cetatenii care contribuie la asigurarile de sanatate nu gaseste un albocalmin in spital, se ineaca cu muste pe masa de operatie, iar Secureanu asta traia ca un faraon din banii spitalului. Si dupa ce ca era mai stralucitor ca Regele Cioaba cand isi pune coroana, mai si vorbea ca un academician cu angajatii lui. Ascultati un dobitoc:

 

- Doamne, asta vorbeste cu subalternii de parca ar fi un fel de Dumnezeu.

-Tetelu, m-ai auzit pe mine vorbind asa? Cum poti sa spui asa o blasfemie?

- Nu, Doamne, ai dreptate. Tu nu vorbesti urat, dar cred ca nici nu-ti permiti, ca n-ai banii si puterea lui Secureanu. Ce, tu iti permiti sa-ti cumperi un pitic, sa-ti ridici bloc in Floreasca, sa-i iei bijuterii lui pocnitoarea denumita Vrabi de mii de euro, sa te plimbi pe unde vrei in lumea asta? Imi pare rau, Doamne, dar eu cred ca Secureanu asta e mai tare decat tine.

- Tetelu, intelege ca Secureanu nu era acolo de capul lui. A fost numit politic si dadea si el mai departe din ce fura.

- Sa ma tuf in ea de politica, Doamne. In tara asta de cacat totul este politic. Pai, daca sefii de spital este politici, inseamna ca si bolnavii este politici. Si dupa ce e tratati, bolnavii politici devine morti politici care voteaza cu Silviu Dragnea. Uite de asta nu ma angajez eu nicaieri, ca nu vreau sa am de-a face cu politica. Mai bine raman independent la mine in garsoniera decat sa ma murdaresc cu mizeria lor de partide. Boul de Velicu cum credeti ca a prins paznic la Catena? Ca e el destept? O plua, va zic eu. Are un var, Lucretiu, care e paznic la sediul PSD Sectorul 6 si i-a facut ala smenul. A dat spaga doi miei de Paste si l-a angajat bodiguard la Farmacie, pe cretin. Dar eu n-o sa ma vand niciodata, Doamne. Mai bine sarac si cu sufletul curat, decat un hot care sa munceasca in sistemul lor plin de cacat.

Mai bine fur cinstit o bere din Carefour, decat sa stau la program ca un vierme care suge din buzunarul statului. Flory, sa stii ca am pusi de-o parte 50 de lei, care ii strang de trei ani. Daca sunt sanatos si imi trece burta, vreau sa fugim cu ei in lume si sa-i cheltuim impreuna asa cum cheltuia Secureanu bugetul spitalului.

 

Hai, likuri si prietenie la toata lumea!

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Bancnota 13 septembrie

Bancnota