1/dec Tetelu si Serban Nicolae

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, sunt un pachet de nervi de cand l-am vazut pe senatorul ala gusat, care a fost si consilierul lui nea Ion Iliescu, si soferul senatorului penal Calin Voicu, cum se da el de ceasul mortii sa-i scape de parnaie pe politicienii corupti. Acest Serban Niciolaie nu mai poate de grija banditilor condamnati pentru dare de mita, trafic de influenta si abuz la serviciu, care se plange ca doarme trei intr-un pat si ii musca sobolanii de plua. Serban Niciolaie, seful la Comisia Juridica din Senat, il doare in cur de protestele sutelor de mii de romani, care a iesit in strada pentru o Romanie mai curata. El stie decat sa serveasca interesele unor infractori, in ciuda la populimea cinstita din aceasta tara. Doamne, oare ordonanta 13 a fost decat un semn, iar ce-i mai rau abia de-acum urmeaza?

 - Tetelu, tu crezi ca pot sa citesc ce-i in mintea lui Liviu Dragnea?

 - Normal ca poti, Doamne. Am asa un sentiment cretin ca presedintele Zdragnea una gandeste, si alta spune, sa-mi tuf una. Adica este decat un mare de pedagog.

 - Ai vrut sa zici un mare demagog.

- Demagog, pedagog, tot un cacat. Senatorul Niciolaie o face pe-a disidentul in PSD, zice ca s-a dus timpurile in care nimeni nu sufla in fata la conducatorul suprem. Cum ar veni, il doare la basca de parerea lui Zdragnea despre gratierea coruptilor, mai ales ca aceasta gratiere il va scoate din belele inclusiv pe seful de la PSD. Ma intreb, oare astia ne ia de prosti? Acest circ ieftin este pus in scena decat sa adoarma vigilenta strazii? Ca vezi Doamne, in PSD ar fi mai multe curente de opinii. Si ca unii, gruparea Niciolaie, e pesedistii rai, si altii, gruparea Braziliei, e pesedistii buni, sa moara Ciprian. Bai, esti nebun? Cine sa creada ca panaramele astea si-o trage la gioale pe bune? Ar mai fi la PSD si gruparea Pictor Fonta, care si-a dat demisia in alb de nervi ca a ajuns ultima roata la caruta. Si a nenorocit partidul, vorba lui Marean Zbanghelie. Este belea, bai nene, nu se mai fura ca altadata, cu camioanele.  

Dar iata si intrebarea de cultura sexuala pentru Flory: ca sa le aduci un strop de alinare condamnatilor pentru coruptie care stau cate trei in pat, ai fi de acord sa-i masezi cu conditia ca senatorul Niciolaie sa renunte la legea gratierii? Continuam Tetelejurnalul. Senatorul Niciolaie s-a facut remarcat si pe vremea lui Ion Iliescu presedinte, prin anul 20.001, cand i-a bagat batranului kaghebist sub nas niste decrete de gratiere pentru mai multi corupti, plus trei ofiteri care a reprimat revolutia de la Timisoara. Toate gratierele a fost propuse de Serban Niciolaie pe considerente umanitare, ca coruptii o ducea rau in parnaie, statea ingramaditi la dusuri,  avea familii acasa si nu putea sa vada Liga campionilor la tenis cu piciorul. Mai mult, pe ultima uta de metri a mandatului sau, Ion Ilici Iliescu, la propunerea aghiotantului Niciolaie, l-a gratiat noaptea, ca hotii, chiar pe liderul minerilor, Miron Cozma. Asa ceva este noaptea mintii, sa-mi tuf una! Pana unde poate merge golaniile acestor panarame de politicieni? Dar iata si raspunsul lui Flory: As fi de acord sa-i masez pe toti politicienii corupti aflati in parnaie, cu legea senatorului Nicolae, dar numai pi bani. Multumesc Flory, ai trei de DA din partea mea. Mergi mai departe. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele