25/apr Tetelu si simfonia lalelelor

Salut la Tetelejurnal. Ma inclin in fata la prostia omeneasca din orasul Pitesti, care zilele trecute a dat un mare spectacol. As face o tumba, dar nu am loc, in cinstea la Simfonia Lalelelor, unde a venit toata spuma gospodinelor din Guvern. Baietii de la recorder.ro a facut un reportaj frumos de la fata locului. Puteti uita:

Nici nu stii daca sa plangi sau sa razi. Copiii nu are nici o vina, dar oamenii aia mari care i-a pus sa faca asa ceva eu le-as da amenda si le-as retrage dreptul de vot pe urmatorii 20 de ani. Va dati seama ce-a fost in capul lor? Ce si-a zis ei? Bai, daca la noi in Pitesti se face simfonia lalelelor de 41 de ani, de pe vremea lui Ceausexu, cu parada si cu pionieri si soimi ai patriei, de ce sa nu continuam acest frumos eveniment, tot cu parada si decat inlocuim pionierii cu elevi si soimii cu fetite gimnaste care stie sa faca tumbe. Iar in locul lui Ceausexu aducem de la Bucuresti cine este la conducere, sa stie copiii in fata cui sa faca tumba.  Ca atata este nivelul, tumba. Statul in cap este prea sofixticat pentru Pitesti.

Deci, felicitari, bravo pentru acest eveniment floral frumos , de primavara, care ramanea perfect daca nu se facea tumbe pe ciment cu fetite si nu se amesteca politicienii ca sa-si faca ei imagine de doamne bune si grijulii! In ritmul asta de prostire populista, prevad ca peste 10 ani o sa ne conduca o capra sau o vaca. Si o sa facem tumbe in fata ei. Pana data viitoare, sa ne fie rusine. Hai, likeuri si pritenie la toata lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele