7/mai Tetelu si Sineşti

Salut la Tetelejurnal! Am luat la cunoştinţă şi la conştiinţă despre bandele de hoţi care iese din pădure la Sineşti, Ialomiţa, şi jefuieşte maşini, oameni şi şoferi. Deci, trage şoferii pe dreapta pentru popas, ăia ies din pădure, taie cauciucul la autoturism şi sare direct pe oameni, le fura tot din masina si ii mai si bate daca face scandal. Băi, ejti nebun!   Avem deja 37 de astfel de cazuri doar în ultimul timp. Poliţaii ştie treaba, da' cică nu poa' să le facă nimic. Deci, noi suntem ca in antichitate cu judetul Ialomiţa, unde oamenii este salbatici ca in Neanderthal, adica e la stadiul de vânători-culegători-ciorditori, dar nu se lupta cu dimozaurii si maimuţii cu trompe, ci cu soferii care trece pe sosea si le ataca masinile. Ce facem, bă, tată?! Avem bande de haiduci în 2018? Acesti talhari jefuiază de bani soferii, ca alde Florin Piersic sau haiducul Pintea? Ce trebuie facut ca sa-I oprim? Ce ar trebui sa faca politistii inafara de sa frece luleaua toata ziua si sa dea din umeri ca nu are mijloace suficiente, dar le creste burtile ca la porc in ajunul craciunului? Cred ca ar trebui montate nişte plase mari de gratii pe marginea şoselei, exact cum are autostrăzile în străinătate, să nu intre urşii şi bursucii pe carosabil. Să ţinem ursul brun ciorditor de Sineşti departe de şosea. Dacă-i lăsăm aşa, ăştia o să oprească şi trenurile, ca-n vestul sălbatic. Bine, la trenuri e mai greu, că la o întârziere de paişpe ore, cât are personalul de Lehliu, stă haiducii şi li se lungeşte urechile de foame în aşteptarea jafului. Numai Dumnezeu ne mai poate salva! Doamne, spune-mi te rog, în Rai sunt bande de hoţi la drumul mare?

VO: În Rai totul este perfect.

Tetelu: Deci pe soselele din cer nu este draci care sa te tâlhareasca?

VO: Tetelu, in rai nu exista masini, nici sosele, nici talhari, este doar liniste, calm si totul este alb.

Tetelu- Doamne, in rai este ca in spital. Inseamna ca eu o sa mai raman mult pe pamant deoarece sunt foarte sanatos, Doamne.

VO- Te felicit.

Tetelu: Mulţumesc, Doamne. Si daca totusi, vrei sa vii cu masina pana in Bucuresti, te rog Doamne, ai grijă şi nu opresti nicăieri în zona asta. Luaţi-vă la matale mâncare, o oliţă pentru pipi, benzina in rezervor si sa nu opriţi nici în ruptul capului, ca hotii din Sinesti nu are niciun Dumnezeu, Doamne, intelegi? Te talhareste si pe tine.

VO- In tara hotilor, nimic nu ma mai mira, Tetelule.

Tetelu- Nici ca e Viorica Dancila premier nu te mira, Doamne?

VO- Nici macar, Tetelule. V-am dat o tara frumoasa si voi va bateti joc de ea.

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele