19/apr Tetelu si televizorul

 

Salut la Tetelejurnal. M-a intrebat o domnisoara pe privat ce parere am despre serialul turcesc Kosem si i-am spus ca eu nu ma mai uit la televizor din anul 20.007. Am bagat televizorul la amanet, sa moara Ciprian. De asta am facut un Top 10 motive pentru care mi se rupe plua de toate posturile de televiziune din Romania, din America si din lume. Incepem cu litera 2: reclamele. La televizor, nu pot sa ma uit la Ce spun Romanii fara sa ma intrerupa reclamele cretine cu populimea constipata care ia futazolidon, durolax sau ce cacat de pastile se mai vinde la farmaciile Actena. Pe mine reclamele astea ma scoate din sarite. Este facute de amatori care ne ia drept prostii satului, sa scoatem banii de bautura din buzunare ca sa cumparam piramidoane si viagre. Litera 3. Televizorul ma deprima. Cand vad Acces Dinrect si La Maruta, unde mai vine si cate-o proasta care nu stie cu cine-a facut copilul, pentru ca era prea beata, imi vine sa-mi tuf una. Literele 5 sau 7. Manipularea politica. Toate televiziunile manipuleaza dupa cum vrea patronii ei, ca nu mai intelegi nimic despre ce se intampla in tara asta, cine-i bandit, si cine-i cinstit, cine fura si cine munceste corect. Am dreptate, Doamne?

- Televiziunile sunt si ele oglinda societatii. Cu cat societatea e mai corupta si oamenii mai putin educati, cu atat televiziunile manipuleaza mai puternic.

 - Multumesc, Doamne, ca esti mai destept decat mine si poti sa esplici mai bine. Literele 8, 11 si 9: vedetele de carton. Pe orice post de televiziune as butona, dau decat peste niste parasute siliconate, cu creierii foarte mici si sanii foarte mari, care telefoanele lor sunt de-o mie de ori mai destepte decat ele. Vedetele noastre TV este umflate cu ponpa, bai nene, iti vine sa fomiti cand deschide gura sa spuna doua vorbe, trei prostii. Litera 15, sau 16, sau plua mea: internetul. In loc sa astept zile-ntregi filmul porno preferat la televizor, mai bine il vad pe internet cand vrea muschii mei. Tot pe internet gasesc la orice ora filme de mare drama si suspans facute de compozitorii Costi Mungiu, Costi Puiu si Costi Tarantino, care este mai buni de-o mie de ori decat talent show-urile de facut mancare, sau de dansat vedete de carton. Continuam Tetelejurnalul cu ultima litera, 10: concursurile. Sa moara Ciprian, este o moda cu concursurile cu juriu de care  m-am saturat pana la sinucidere. Cat pot sa suport replicile cretine: ai patru de DA, mergi mai departe sau am piele de gaina. Bai, nene, suntem popor de retarzi? Toti telespectatorii e oligofreni? De ce se face programe asa de slabe doar pentru cretini? Mai e si oameni care gandeste in tara asta. Nu ma referesc la mine neaparat, dar uite ca am ajuns si eu sa nu ma mai uit la nimic. Acuma pe plasma mea sparg nuci si calc rufe cand nu e meci cu Dinamo. Flory, daca ajungi directoare la TVR te rog sa ma bagi si pe mine femeie de serviciu sau producator de stiri numai sa-mi dea bonuri de vacanta. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea.     

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele