10/feb Tetelu si viscolul

Salut la Tetelejurnal! Îngheţat şi înfierbântat în acelaşi timp de protestele de stradă aş vrea să babordez o temă ştiinţifico-politico-fantastică: legătură lindisolubilă dintre vremea climaterică şi protextele sociale. Poate fac şi o teză de doctorat care am să fiu foarte original şi am să ma plagiez în totalitate pe mine.

Deci după cum bine am observat şi eu gradele Celsus mi-a scăzut în termometru mai ceva decât mi-ar scadea chilotii de pe mine daca as saruta-o pe denise Rifai.  Am realizat zilele acestea câteva observaţii meteorologice ştiinţifice: 1) la -7 grade berea în pet se unfla si crapa. şi 2) protextele nu se opreste deoarece supararea oamenilor nu se face mai mica de la frig cum se face plua mai mica in dusul rece. Deci e clar că democraţia noastră a fost atacată meteorologic, dar oamenii societăţii civile continua să protexteze împotriva la bagabonţii din guvern care stă ca şobolanii la căldură. Mi-am avansat în cap câteva ipotenuze de lucru. Unu de mână: frigul a fost transmis psihotronic de ruşi, care cu rachetele lor interbalistice, poate controla vremea şi ploaia. „Domnule Putin, jos labele de pe vremea României! Jos labele de pe nivelul de precipitaţii! Suntem alături de Romica Jurcă, Ortansa Jude, NATO şi UE.” Această schimbare de temperatură, care va îngreuna protestele din piaţă va determina şi o schimbare în relaţia mea cu marile corporaţii, că tot a mâncat căcat Silviu Zdragnea că oamenii e duşi în piaţă de marile corporaţii.

Relaţia mea comercială cu marea firmă multifuncţională Carrefour va intra într-o nouă etapă: nu mai voi fura obişnuita bere la pet din Carrefour, voi fura si vodca ca să pot rezista pe ger în Piaţa Victoriei.  Si daca tot a nins asa tare, visul meu este ca sa ma urc pe cladirea guvernului si de acolo sa scriu cu pisat pe zapada, Jos Zdragnea!”.  În acelaşi timp simultan vreau să fac o obervaţie ştiintifică şi despre mitingul de la Cotroceni. Acolo oamenii este mai caliti la frig si ger, deoarece ei in comuism nu a avut caldura in case si mincare in frigider si de asta s-a obisnuit sa traiasca si sa gandeasca ca pinguinii. Aplauda si se enerveaza cand vede oameni mai detepti pe banchizda. Eu acuma decriptez şi vorbele lu' bagabontul de Zdragnea. Ştiţi că el a spus zilele trecute, citez: „Se va porni ca un bulgăre de zăpadă împotriva demonstraţiilor din Piaţa Victoriei, care nu va mai putea fi oprit”. Deci e clar ca viscolul asta l-a adus PSD-ul si Zdragnea in colaborare cu rusii. Ca sa ne sperie pe noi cei din piata. Un cacat. Daca nu m-a speriat pe mine Velicu care a vrut sa-mi dea foc cu benzina deoarece m-a vazut la Euronews ca dansam la demonstratie,  o sa ma sperie un viscol de cacat? Niciodata.

Si mai am o rugaminte la domnu Soros, sa nu mai dea bani, ci sa aduca direct bautura si prostituate dezbracate in Piata Victoriei ca sa incalzesca manifestantii. Dar să adresez şi întrebarea pentru iubita noastră Flory: „Dragă Flory, pe tine, la salon, cum te afectează vremea asta? Crezi că zăpada şi gerul vor speria oamenii?” Revenind aş vrea să le transmit un mesaj lu' alde Zdragnea şi Grindeanu şi gaşca lor: Nu mizaţi pe iarnă şi zăpadă că vă ingheata la putere!

Ca nu o sa mearga. Deci vă transmit pe stilul Floricica dansatoarea „Să vă fie ruşine!” şi din partea mea celebra urare de pluguşor „Iarna-i grea, omătu-i mare, voi intraţi la închisoare!” Dar iată că ne-a răspuns Flory la întrebarea „Flory, pe tine, la salon, cum te afectează vremea asta? Crezi că zăpada şi gerul va speria oamenii?” Ea spune: “Singura problemă pentru activitatea noastră este că pe ger, penişii e mai mici şi trebuie dezghetati cu phoeonul  până cade ţurţurii de pe ei.” Mulţumim Flory, ai o bogata imaginatie sexuala. Hai, likeuri si prietenie la tot Facebook-ul! ninge! Va pup, like-uri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele