18/mai Tetelu si vizita lui Trump Jr

Salut la Tetelejurnal. Zilele astea este in Romania copilul la presedintele Roland Trump care il cheama la fel decat ca ii zice junior. Acesta a venit la vanat caprioare si mistreti. Bai, esti nebun? Ce caprioare tufabile avem noi in tara, in afara de Flory din Vaslui, care sa-l intereseze pe fiul Americii? Porci este destui, cei mai multi in politica, dar am o banuiala ca pe juniorul Trump il doare-n cur de politicienii nostri. Se stie, noi detinem cele mai salbatice, mai sexy, mai tunate si mai ieftine caprioare, care pentru ele vin miliardari din Dubai, din Israel, din Germania si iata, mai nou, de la Casa Alba. Ma intreb cine l-a invitat in Romania pe Donald Trump jr, pescarul Liviu Zdragnea, vanatorii Nastase si Tiriac, sau parapantistul Radu Mazare? Doamne, oare avem noi norocul, ca popor, ca dupa Donald Trump junior sa vina in Romania la vanatoare de caprioare insusi tat'su, presedintele Americii si a universului?

 - Tetelu, de cand s-a terminat cu mineriadele, in Romania poate veni oricine. Iar de cand cu scutul de la Deveselu, e binevenit si Donald Trump.

- Doamne, eu sunt sigur ca Trump habar n-are de scutu' de la Deveselu. Stiu ca fi-su i-a povestit, in schimb, despre bombele cu raza lunga de actiune din cluburile Frateli, Bellagio si Loft. Vanatoare mai buna ca in aceste trei locatii nu poti face nicaieri in lume, sa moara Ciprian. Nu stiu daca juniorul Trump s-a combinat sau nu cu o caprioara siliconata, dar vizita lui in Romania este un semnal excelent pentru vanatorii miliardari din toata lumea. Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: Flory, ce i-ai cere lui Donald Trump junior in schimbul la o partida de vanatoare prin padurile patriei, in care tu sa fii caprioara speriata, iar juniorul sa te vaneze cu limba scoasa si pusca in mana? Continuam Tetelejurnalul. Fiul presedintelui Americii nu a venit in Romania sa vada manastirile din Bucovina, Muzeul Taranului Roman, sau Coloana Infimitului. Am informatii pe surse caTrump junior vrea sa cumpere Casa Poporului si sa faca acolo cel mai tare club de noapte din lume, cu cel mai mare tarc de caprioare, mai mare si decat tarcul de la conacul Playboy.

Dar iata ca am primit si raspunsul la intrebarea emisiunii. Flory zice asa: daca m-ar vana acest Donald Trump junior eu l-as lasa sa ma impuste unde vrea el, dar numai pe bani. Si l-as mai ruga ceva. Sa il convinga pe tatal lui, presedintele Trump, sa umple Romania de scuturi si baze militare ca doar asa o sa avem sansa sa construiasca cineva autostrazi in aceasta tara. Multumesc Flory, esti o adevarata bomba Patriot, care si-ar da tot ce are mai bun pentru binele tarii. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele