13/dec Tetelu si ziua de votare la el in bloc

 

Salut la Tetelejurnal. Acum, ca ne-am mai linistit cu alegerile si ne-am resemnat ca o sa traim foarte bine, vreau sa va povestesc cum a descurs votul la noi in bloc. Mai intai, cu o seara inainte de alegeri, am masurat intentia de vot la locatari, cu o calimara de tuica, care fiecare vecin a fost obligat sa bea cate una. Apoi, pe propria raspundere, sa spuna cu mana pe Bibilie cu cine tine la alegeri.

Sambata seara tarziu, la ultima estimare care am facut-o, a reiesit urmatorul sondaj in blocul nostru. 50% PSD, 50% Obama, 30% Ronald Trump, 25% Suleyman Magnificu si 10% vecini care vota cu alte partide, adica dobitoci. Velicu, care i-a revenit sarcina sa faca sondajul, adica sa bea cate o tuica pana la fund, cu fiecare locatar, s-a imbatatat atat de tare ca a plecat la vot cu noaptea in cap, imbracat doar in caciula si izmene.  A votat cu PSD-ul, pentru ca Velicu el nici nu stie altceva. Nu a auzit in viata lui de PML, ALDEA, USSR si alte cacaturi de astea de partide.  Eu, in schimb, mi-am platit tot ce aveam pe caiet la chioscul din fata blocului, mi-am luat buletinul inapoi si am votat cu Puisor Dan. Asta inseamna sa fii resbonsabil la vot.

Mie imi place de Puisor Dan ca nu inteleg nimic din ce zice, dar e ceva nou, proaspat, care desi nu il cunosc bine, pare cel mai destept. Dupa care m-am intors acasa, mi-am mai luat zece beri pe datorie de la chosc unde am lasat iar buletinul, si m-am oprit cu ele in scara blocului ca sa observ alegerile. Deci, pana pe la ora doispe, n-a iesit si n-a intrat nimeni la noi in bloc, semn ca absenta la vot era de aproximativ suta la suta. Eram la a sasea bete la 2 litri si mi-a venit ideea. Sa fac eu o urna mobila care sa trec pe la apartamente sa voteze fiecare nesimtit de vecin care nu a vrut sa-si miste curul de dimineata la vot. Deoarece se intrunea conditii speciale, la noi in bloc s-a acceptat urna mobila deoarece toti vecinii mei e niste boi care nu inteleg nimic. A votat si femeile, si cainii, si pisicile, si copiii. Apoi s-a trecut la numaratoare, care am facut-o eu. Pe primul loc si la senatori, si la deputati, a iesit Suleyman Magnificul, iar pe doi nimeni. Doamne, crezi ca am organizat bine alegerile astea?

- Tetelu, nu conteaza ce ati ales voi. Important e ca PSD-ul a castigat toata tara si va avea majoritatea in Parlament. Votul vostru nu a contat.

- Doamne, daca PSD-ul a castigat atat de detasat inseamna ca si-a dorit mai mult victoria, vorba lui Victor Piturca. Bravo lor, am sa beau si pentru ei, ca si ei a muncit pentru ca sa fie numarul unu. Atata decat imi pare rau ca nu eu nu o sa am marire de salariu cum a promis Laurentiu Zdragnea, deoarece eu nu sunt bugetar. Si daca nu o sa am marire de salariu vreau sa-l rog pe domnul Laurentiu Zdragnea sa-mi faca macar o marire de penis ca sa ma bucur si eu de ceva din victoria asta zdropitoare care a repurtat-o PSD-ul impotriva Romaniei. Ii felicit si le dorex multa sanatate si fericire si sa dea Dumnezeu sa se tina de promisiunile facute ca altfel a incurcat-o cu mine si cu toti oamenii naivi care a crezut ca tara asta a depasit comuismul, dar, de fapt, nu l-a depasit deloc. Niciun like si nicio prietenie la nimeni.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele