11/mai Tetelu un an

Salut la Tetelejurnal! Dragii mei, iată că de când vă vorbesc eu aici, timpul nu stă pe loc, si s-a făcut un an de când am inaugurat acest Tetelejurnal. Ridic aceasta cupa de sampanie in care e bere, pentru a felicita toti telespectatorii mei si fara de care eu nu as avea niciun rost. Va iubex si va rexpect pe toti indiferent daca sunteti mai destepti sau mai prosti decat mine, daca ma laudati sau ma injurati. Datorită voua am ratingul de vizualizări mai mare decât la unele televizuni, care nu este bune nici să faci curat prin casă pe emisiunile lor. Plus că io nu manipluez pe nimeni, ci decât fac lumina în cap la oamenii înrobiţi de spălarea pe creier si de fake news-urile de la tv. Aş dori să-i mulţumesc pe această cale până şi lu' idiotul de Velicu, cu care diseară o să ne facem praf, şi care mi-a adus cadou la un an de Tetelejurnal o pisică maidaneză, care se tufe el cand se imbata. Mai aş dori să-i adresez mulţumirile mele şi lui Flory din Vaslui, care ne-a fost alături fără s-o cheme şi fără s-o plătească nimeni, care cu frumuseţea ei fizica a complectat magistral frumuseţea mea mintală. Vorbind aici la Tetelejurnal, nu mi-am dorit decât un singur lucru: să fac lumea un loc mai bun, exact cum spune pocnitorile care concureaza la Miss Universe, decât că eu sunt mai genial ca ele. Impreuna am vorbit seara de seara despre lucrurile importante din tara si din lume: a fost Brexitul, a fost Roland Trump, Emanuel Micron, Kim Jong Un si alti lideri mondiali care le-am scris scrisori deschise citite aici la Tetelejurnal. Pe planul politicii interne am reuşit să-i ţin în şah pe bandiţii noştri de politicieni si i-am impiedecat sa faca gratierea si ordonanta de amnezie generala.

- Amnistie tetelu, nu amnezie

Tetelu- Tot aia, Doamne, e acelasi cacat. Sper să nu se întâmple ca să-mi însceneze sistemul vreo arestare, când fur bere din Carrefour, pentru că spun aici lucruri care doare. Dar, in primul rând aş dori să-i mulţumesc lu' cel mai apropiat, bun si sincer prieten al meu, care este Dumnezeu, si care, cu această ocazie festivă o să-i pun acest pahar de bere (toarnă bere, întinde paharul spre marginea mesei). Hai, Doamne ia d-aci! O bere din când în când poţi să bei şi matale, că doar eşti atotputernic.

- Doar ciocnesc cu tine, Tetelule, să nu zici că nu te respect!

- Bea Doamne, ca berea e rupta din rai.

- La mulţi ani, tie şi Tetelejurnalului!

- Doamne, atâta te rog: fă tu, cu puterea ta, să ţină emisiunea asta până îmbătrânim şi io şi tu. Sau până se deşteaptă Velicu. Deşi cred că moare şi toata planeta, iar Velicu tot idiot rămâne. Gata! Mulţumiri oamenilor care este şi lui Dumnezeu care ne apara! Like-uri şi prietenie pentru toată lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele