31/ian Tetelu & USR

Salut la Tetelejurnal! În timp ce stăteam eu şi priveam, ca toată ţara, la tupeul lu' mustăciosul Silviu Dragnea, care aşteaptă să fie pus prim-premier, preşedinte, rege şi împărat al ţării şi Universului, iaca, hop, începe cafteala în partea cealantă a restaurantului numit România. La USSR.

 

Sare barbacsu lu doamna Clocotilda şi spune că unul, Matei Păun, şef de campanie la întreprinderea lor, nu ştiu ce câcat i-a făcut franţuzoaicei. Deci ăştia a lu' Puişor Dan nici n-au ajuns bine în Parlament şi au început să-şi tragă preşul de sub picioare. Până la depunerea jurământului de parlamentari cinstiţi o să fie deja opt partide USSR. Şase la guvernare, cinci în opoziţie şi trei şi la guvernare şi-n opoziţie. Păi, ce plua mea am făcut, băi nene?! Puişor Dan a scăpat partidul din mână pe jos şi-l face ţăndări, cum am scăpat eu o sticlă de vişinată în boxă la Velicu. D-asta e bine băutura şi partidele să fie la pet de plastic. Le scapi din mână, nu se sparge. Logic, nu?

 Pentru binele la tinerii frumoşi şi liberi, acest partid trebuie să rămână unit ca daca nu ramane unit s-a dus naibii si speranta noastra de schinbare a politicienilor corupti si inraiti cu altii tineri si curati. USR-ule ma auzi, ca din cauza ta m-am batut cu doi mosnegi in scara blocului cand le scriam pe usi cu motorina VOTATI USSR. Deci, eu m-am sacrificat pentru voi, acuma e randul vostru. Daca va faceti de cacat, macar nu o faceti asa de repede.  Eu am şi soluţii pentru asta. Să lege Puişor Dan partidul la un loc cu lanţuri, exact cum s-a legat ei de hala Matache, când a vrut Oprescu s-o dărâme. Stă acolo-şa legaţi fedeleş şi nu mai se rupe. E drept, trebuie să meargă şi la Parlament, dar am o soluţie şi pentru asta. Le face lanţurile mai lungi şi le pune pe o sârmă oţelită şi aşa ajunge din hala Matache la Casa Parlamentului. Cum se plimba câinele meu Bubi prin casa deşi era legat de duş. Spun bine, Doamne?

- Tetelu, un partid nu este un câine.

- Ei, nu este! Dar Lucian Blaga de la PDL, zis buldogul, nu era şi câine şi partid în acelaşi timp? Elena Udrea nu era căţea? UDMR nu e un pechinez care vrea să se dea bine cu cine e la putere mereu?

- Şi partidul lui Dan Voiculescu, PC-ul, ce a fost? Chiuahua?

- Nu, Doamne, partidul ăla a fost decât o musca care i-a dat DNA-ul cu pliciul in cap si s-a dus dracu in partidul ALDEA. Eu înţeleg când se ceartă ăia în partidele alea mari ca PSD pe bani şi milioarde furate, dar când tu eşti un partid mic, care aduci de acasă şi banii care trebuie să-i furi în politică, de ce câcat să te mai si cerţi? Soţul lu doamna Clocotilda l-a mai acuzat pe prietenul lui Puişor Dan şi că a asociat prea tare partidul cu Soroş. Păi, şi ce are Soroş, Doamne. Mie dacă mi-ar da Soroş să beau, pe cuvânt că nu m-aş supăra să beau pentru o societate deschisă cum spune el.

- Cât de deschisă, Tetelu?

- O societate deschisă până dimineaţa, cât beau eu, de unde să nu mă dea nimeni afară în şuturi la ora închiderii. Deci merg şi cu Soroş la o adică. Apoi a mai zis bărbacsu lu Clocotilda că cică domnul Paun, asta, a asociat partidul cu mişcarea LGBT. Lasă că şi PSD e un partid de LGBT: lingăi, găinari, boi şi târfe. Deci nu-i mare lucru.

Dar să pun şi întrebarea de cultură politico-sexuală: Flori, tu ai vota şi susţine un partid tip LGBT? Pe viitor eu o să urmăresc atent partidul USSR, care e singurul din oameni cinstiţi care n-au furat de la alţii, dar văd că vrea să se tufe între ei. Foarte frumos! Un pas înainte în politică. Şi ştiţi ce cred că mai e bine cu USSR ăsta? Dacă ei o să se certe intre ei şi-n parlament, n-o să mai poată dormi ăilanţi paraziţi de parlamentari.

Dar iată că Flori ne-a răspuns la întrebarea: Flori, tu ai vota şi susţine un partid tip LGBT? Ea zice aşa: Eu l-aş susţine fără rezerve cu condiţia să se pună în platforma partidului şi masajul erotic. Să se dea masaj erotic mai ieftin la pensionari, medici şi profesori. Deci sa se introduca masajul social pentru categorii defavorizate.” Frumos!

Asta inseamna patriotism. Mulţumim, Flory! Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele