31/ian Trump teroristul

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, este zarva mare in America si in toata lumea. A innebunit lupul. Eu credeam ca Donald Trump a mancat matraguna in campania electorala cu promisiunile alea demente, dar am gresit, imi fac mea pulpa. Acest om care este seful la toata planeta, pune in practica, punct cu punct, ce-a promis la populime.

Trump vrea o relatie stransa decat cu doamna Elisabeta a Marii Britanii si cu presedintele Vladimir Ilici Putin, iar despre femeia aia batrana din Germania si despre papagalul de Hollande, il doare la manivela. Deja si-a dat pantalonii jos in fata la acordul de la Paris, ala cu incalzirea globulara, s-a sters la trompetica cu asigurarile de sanatate Obamacare si a dat ordin sa se faca zid de 12 metri la granita cu Mexicul. Mai ramane sa se supere pe oceanul Pacific ca are valuri si pe noapte ca e intuneric. E complect nebun, ca nici Dragmea nu e asa nebun ca el, sa moara Ciprian. Adica poate ar fi, dar Dragmea nu are de condus America ci o tara care e ca un fel de Tg. Bujor din America.

In confuzie, Donald Trump nu da doi bani pe globalizare, pe drepturile refutatilor de razboi si pe drepturile omului, in general. Primele reactii a venit de la campaniile Facebook si Google, care se teme ca-si va pierde angajatii arabi. Mexicanii a zis si ei ca fac zidul pe banii lor, dar tot pe banii lor face si gauri prin care sa treaca. Femeia aia batrina din Germania l-a avertizat pe Trump ca nu-i poate trata pe toti musulmanii la pachet, ca printre teroristi mai este si oameni corecti, muncitori, care pleaca din tarile lor din cauza la saracie si razboi. Pe astia ar vrea sa-i primeasca premierul Canadei, Iustin Trudeau, care i-a tras-o peste bot lui Trump, ca canadienii este mai primitori si mai ospitalieri decat americanii. Masurile lui nenea asta de la Casa Alba afecteaza si populimea din Romania. Am tot sperat in ultimii ani sa merg fara viza in Las Vegas, sa joc la  pacanele, care inafara de Denise Rifai,  Las Vegasul este visul vietii mele. Vax. La ambasada americana cozile va fi si mai lungi, iar vizele se va da si mai greu. Nu-i corect, Doamne! Daca noi le dam voie la americani sa vina in Bamboo (sa ne injoseasca pocnitorile fara nicio viza, ei de ce nu ne lasa in America sa jucam la pacanele, tot fara viza? Cer oare prea mult? De ce sa fim mereu umiliti? Daca suntem parteneri de NATO sa fim si egali la vize! De ce ne considera ei inferiori? Nu avem fata de pacanelele lor? Suntem mai puturosi ca portoricanii si mai hoti rai ca mexicanii? Nebunul de Trump da Brexit-ul ca exemplu pozitiv, ar vrea sa vada Europa dezintegrata. Pai, daca se dezintegreaza Europa, noi romanii la cine ramanem? Nu cumva la rusi? Imi vine spumele numai cand ma gandesc la asta. Nu e destul PSD-ul, sa mai vina si rusii si ne-am dat dracu.

Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: daca ati fi un iepuras Playboy, in ce conditii v-ati culca cu Donald Trump? Flory, sper ca stii raspunsul. Lui Trump ii pasa decat de vacarii lui care l-a votat sa le creasca salariile, sa le scada pretul la benzina, sa taie avorturile la femei si sa nu mai primeasca picior de musulman in tara. Bai, esti nebun? Ne intoarcem la Ku Klux Klan si la filmele compozitorului Cristi Carantino, in care albii ii belea pe negri si-i punea sclavi pe plantatie? Iata ca avem si raspunsul la intrebarea de cultura sexuala. Flory spune asa: daca as fi starleta Playboy, m-as culca cu Donald Trump cu conditia sa faca zidul cu Mexicul sub forma de penis din plastic lung de 1600 de km, in felul asta sa vada toata lumea ce este Trump ca politician: un penis mare mereu in erectie. Bravo, Flory, nu stiam ca ai o imaginatie asa de bolnava. Hai,  laikuri si prietenie la tot Feisbukul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele