Aventuri cu Lia şi ambasadorul Hans

06:14 Am visat urât că porcul de Liviu îmi cere demisia. Mă piş, nu i-o dau! Azi noapte m-am foit mult. Mi-am bătut capul cu o problemă de matematică: oare din doi metri liniari, cât măsor eu, câte kilograme cântăresc picioarele?! Aş renunţa la stângu' ca să fiu mai slab.

13:43 Am mâncat o ciorbă de burtă cu Lia. Mă tot freacă să-i dau bani de pistă de biciclete la Craiova. Băi, eşti nebun?! Pistă de biciclete ne trebuie nouă acuma, când ne fut ăştia de la Rise Project? Oricum, îmi place de Lia că ştie bancuri cu Dragnea. În plus, e finuţă, de fiecare dată plăteşte consumaţia.

13:55 Nevastă-mea Corina tocmai mi-a trimis SMS că m-a văzut o vecină cu Lia la restaurant. Cică râdeam la glumele oltencei. Corina să-şi vadă de cratiţele ei. Am destule căcaturi pe cap.

16:45 Ambasadorul Hans Klemm m-a invitat la cină împreună cu soţia. Îmi bag piciorul, mă duc cu Lia. Să mai înveţe şi Olguţa nişte engleză americană şi Hans nişte bancuri cu Dragnea.

21:30 I-am făcut cadou ambasadorului două timbre capete de bou cu Stalin şi Lenin, din colecţia personală de 30.000 de euro. Le-am lipit pe capacul de la budă. Lângă ele am lipit şi un microfon mic pentru băieţi. Lia a căutat pe Google cum se zice în engleză la ”Mai vreau doi hot-dogi cu maioneză”. Era fericită că Hans i-a pus mâna pe sâni. Şi eu, că am băut singur toată sticla de whisky. Am dat la raţe într-un sertar, peste două perechi de chiloţi cu faţa lui Trump.

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele