Ce-i trebuie chelului rachete Patriot?

9:45 Cafeluţă cu sare şi revista presei. Cică s-a pus Kovesi nasol pe Mazăre, după sentinţa penibilă cu suspendare. Am să rog un băiat mai tânăr să-mi scoată de pe internet rugăciuni ocrotitoare de DNA. Îl simpatizez pe Mazăre că m-a ajutat când mi-a fost mai greu, cu consumaţie gratis la Mamaia.
10:50 A zis Dragnea ca trebuie să modific legea, să poată fi şi el premier. Mă fut! Da' stai aşa, poate că-i de bine. Cu doi premieri la Palatul Victoria, plecăm acasă mai repede.

10:55 Insistenţa cu care mă caută Gabriela Firea începe să devină suspectă. Tot timpul îmi cere câte ceva. Astăzi de exemplu m-a rugat să-i virez 3 milioane pentru biserica din Voluntari. Cică are nevoie de clopote noi, din bronz, cu faţa lui Pandele. Am servit-o cu un whisky şi s-a dat la mine. Oare femeia asta crede că vreau să-i trag clopotele, la ce meclă are?!  

12:00 Încă o oră-două şi o tai acasă. Mă duc până-n Băneasa, la piscina de la Therme. Trebuie sa apar în fotografii cu multă apă plată. Dă bine la imagine.

12:30 Iar a început Bodoga de la Sănătate să mă plictisească cu remediile lui naturiste. De unde ştie el că coada şoricelului face minuni la ficat?! Aşa mi-a zis şi Olguţa să beau ceai de rostopască pentru mahmureală şi am dat la raţe de mi-au sărit ochii din cap. Doi diletanţi. Tot aspirina mă scoate din belea.

13:45 A apărut o trupă nouă la Cluj, Antold. Am să cumpăr şi eu o casetă să văd ce mai ascultă generaţia asta tânără care serveşte iarbă în loc de alcool, umblă netunsă şi ascultă Depeche Mode, în loc de Mirabela Dauer.

14:10 S-a văzut de ce l-a chemat animalul de Trump pe Iohannis. Să ne facă la portofel! Oare decât să luăm rachete Patriot de 3 miliarde de dolari, nu putem să mărim pensiile şi salariile şi ne doară-n cur de americani? Şi dacă e să cumpărăm totuşi rachete, fac o întrebare: ne pot apăra ele măcar de Soros? Că oricum sunt depăşite. O să întreb mâine şi la Senat. La ora asta o găsesc doar pe femeia de serviciu. Ce ştie proasta despre strategia de apărare?! 

15:47 Dacian Soroş îl dă în judecată pe Nicolicea. Dacă se ia de mine cred că-i dau cu scrumiera în cap.

17:01 De la ora asta încolo, începe să-mi tremure pixul. O să notez mâine ce căcaturi mi-au mai trecut prin cap.    

Comentarii
Episoade recente toate episoadele