Cinci semne că o femeie vrea să te tufă

Am văzut că bărbaţii scapă pe jos ocaziile care li se iveşte să composteze o femeie, gen colegă de serviciu, din cauză că nu stăpâneşte tainele sufleteşti ale interiorului femeii.

D-asta am sămi fac io pomana şi am să zic la oameni care e semnalmentele care trădează că ea are în cap şin chiloţi să te tufă. Începem:

 

Litera

 

1) Iese la pauza de masă şi apoi vine şi intră în birou dezbrăcată, goală puşcă ca şi cum nimic nu sar fi întâmplat. E posibil ca ea să aibă în gând sex cu tine.

 

Dacă tu începi să faci sex cu ea şi faci sex o dată, faci de două ori şi când faci cu ea sex total a treia oară, ea îţi face cu ochiul şiret, înseamnă că te place şi poate fi ceva între voi doi. Nu te grăbi să nu strici totul!

Dacă ea îţi aduce dimineaţa cafiaua şi pe farfurioara de cafea scrie cu creionul chimic de machiaj mesajul „Tufe-mă, cretinul, că sunt fierbinte!”, iar cred că e semn că iai picat cu tronc

Dacă întro zi vine şi-ţi spune că ţia dat sculament şi tu chiar ai sculament înseamnă că ea chiar e sinceră cu tine, nu te minte şi vrea ca între voi să fie ceva serios. No scăpa! Mai rar găseşti sinceritate în zioa de azi.

 

Dacă ea sa tufat cu toţi colegii din firma unde lucrezi şi colegii îţi spun că ea vrea să te posede şi pe tine, sar putea să ajung la sex cu ea. Iar dacă ea îţi cere 30 de lei pentru o partidă de sex, iar tu ai 50, ai şanse mari să io tragi.

 

Hai, succes şi mai întrebaţimă

Comentarii
Episoade recente toate episoadele