Cine este noua frumusete de la Palatul Victoria?Noua senzatie sexy in Guvernul Romaniei o reprezinta Daiana Nitu, fiica unor florari bogati din Romania.


Daiana Nitu este prezentata pe pagina de Facebook a Danei Rozalia Varga (consilier de stat in aparatul de lucru al Guvernului) ca noul ei consilier. Cum tanara nu apare cu declaratia de avere pe site-ul Guvernului, ramane de vazut ce face exact la Palatul Victoria, pentru ca nu e foarte clar daca este o colaboratoare sau a venit in practica de la facultatea privata de drept la care este inscrisa.

Pana la urma, daca luam de bun ce zice doamna Varga, Daiana Nitu este consilier, ceea ce ridica oricum nivelul de sex-appeal al Cabinetului Tudose. Iar Daiana nu este doar sexy, ci este si foarte bogata. Bunaoara, in urma cu 3 ani, cand Daiana si-a sarbatorit majoratul, familia ei a inchiriat cu totul clubul Bamboo, unde a facut o mega-petrecere la care au fost prezente inclusiv vedete precum Pepe. Punctul culminant al serii a fost cand Daiana si-a vazut cadoul parcat in fata clubului de fite: o limuzina de lux de aproape 100.000 euro.
 

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele