Cum arată soţia lui Mihai-Viorel Fifor, premierul interimar al României

Viorel Fifor un apropiat al lui Liviu Dragnea şi a fost ales de liderul PSD la şefia unui for din partid, Consiliul Naţional al PSD.

Foto: Instagram

El s-a aflat alături de Liviu Dragnea în turneul pe care preşedintele PSD l-a făcut în filialele din Moldova, în momentul declanşării scandalului dintre Tudose şi Dan. Potrivit unor surse politice, actualul vicepremier Paul Stănescu a fost nominalizat de liderul PSD, Liviu Dragnea, în cadrul întâlnirii social-democraţilor de la Suceava, ca variantă de premier, în locul lui Mihai Tudose.


Mihai-Viorel Fifor are 47 de an şi este senator de Dolj. A fost preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie în fostul mandat şi conduce PSD Craiova din 2010. În martie 2014, Fifor a fost ales preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana, iar anul acesta a devenit preşedintele comisiei de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009. În 2015, premierul Victor Ponta l-a propus pe  Fifor ministru al Transporturilor. Preşedintele Klaus Iohannis a respins, însă, propunerea, motivând că nu are experienţă în acel domeniu.

Fifor este licenţiat în Filosofie. Are un masterat în ”Literatura română”, tot la Universitatea Craiova. Din 2003, este doctor în Antropologie Socială, Universitatea Craiova.

A lucrat cecercetător ştiinţific principal, Institutul de Cercetări socio-umane ”C. S. Nicolaescu – Plopşor”, a fost director la Centrul judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Dolj, manager la Muzeul Olteniei din Craiova.


 Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, el deţine o casă în Işalniţa, cu o suprafaţă de 150 mp şi un autoturism Dacia Logan pe care l-a dobândit prin contract de credit auto.

Senatorul are deschis un cont în lei la BRD, cu un sold de 49.840,37. De asemenea, Fifor are un credit ipotecar la Volksbank Craiova, scadent în 2031 cu o valoare de 17.170 euro, precum şi un contract de credit auto la RCI Leasing România IFN de 43.500,50 RON.

La venituri, senatorul PSD a trecut indemnizaţia de la Parlament de 64.471 lei şi 83 lei de la Universitatea Craiova. Soţia sa, Adina Fifor, a câştigat 17.659 lei de la Muzeul Oltenitei.

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele