Guvernul vrea să deie spor de stres 50% pentru funcţionarii publici. Nu mai bine le dă sporul de stres în ani de puşcărie?

Bună ziua, dar şi bună seaara la cititorii mei care trăieşte în întuneric, mă numesc Velicu, cel mai celebru paznic la Farmacia Şatena şi vreau ca să realizez o analiză analitică la un act care vrea guvernul ăsta de rahat să-l deie.

Deci ei cică vrea să deie spor de stres neuropsihiatristic în circumpoluţiunile din creier la oamenii care este funcţionari publici pe cartea de muncă. Păi, ce plua mea, stres mai are şi ăştia care decât stă şi o freacă toată ziua. Stres că fetele alea de la ghişeu, care toată ziua îşi face unghiile cu ojă, l-a ieşit pictura rupestră la unghii greşită? Stres neuropsihiastristic, că pe alde bagaboantele care le angajează directorii din adiministraţie ca să le tufă, le prinde nevasta lu' amantu' lor, directorul, şi le ciufuleşte? Stres că soileşti toată ziua pe un scaun şi eşti stresat în somn că să nu se termine visul înaintea programului de lucru? Adică îţi mai iei de visat şi acasă, ca cum ţi-ai lua de lucru.

Bă, nu vă ruşine, cu 50% spor când voi faceţi abuz de somn în serviciu? Deci io zic să vă deie prin lege spor de 50% la anii de puşcărie când îi luaţi pentru căcaturile pe care le faceţi. Oţi vrea spor de 50% şi la şpăgile pa care le luaţi, fie în bani, fie în pachete de cafea? Deci marele stres la om este decât că nu are serviciu. Aia te stresează, plus că te mai fute şi nevasta plus soacra la icre, de mai ajungi şi la puşcărie bătându-le.

Trebuie să recunsoc că există foarte infim de puţini care-i cunosc io, sau am auzit de ei, care nu are stres că n-are loc de muncă. Tetelu este unul dintre ei. Apoi mai este alde miliardarii ca Abrahamovici sau Ţânţăreanu, dar cam decât aceste categorii de uameni superiori mai este zen când nu are de serviciu. A, şi in zona religioasă a spiritualităţii, Arsenie Boca, plus cioclul de la biserica mea de cartier. Deci aveţi mare grijă la ce analiză v-am zis io aci! Hai, pa!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele