Lia Olpuţa Vasilexu: „Am rezolvat: Românii are salarii în bitcoini de trei ori mai mari ca decât acum două luni. Că bitcoinul a scăzut la o treime.”

M-am autosesizat şi mi-am dat drumul la înţelepciune pe tema la salariile care se măreşte prin scădere odată cu revoluţia fiscală a lu' guvernanţi. Care mi-e să nu iese oamenii cu coasele şi furcile în stradă să facă în loc de revoluţie fiscală, răscoală fiscală.

 

Bursa din America, din Japonia, chiar şi cea din Bârlad a înregistrat căderi masive. Singura spoluţie ca să simţiţi că v-a crescut salariile este să calculaţi salariile în bitcoi din ăia. Că acu' două luni bitcoiul era peste 18.000, iar p-ormă la început de februarie a scăzut sub 6000. Deci practic, puse şi transformate în bitcoi, salariile s-a triplat. Poate vine Olpuţa şi ne pune să plătim contribuţii sociale şi la bitcoii ăştia. Că io şi cu Velicu nu vrem ca să plătim deloc contribuţii sociale. Noi plătim contribuţii anti-sociale. Cum adică? Adică facem în bloc, şi în spate la centrala termică, fapte anti-sociale. Ba tufe Velicu o pisică. Era să tufe un motan, adică să se facă de râs că ar fi homosexual. Ba mă îmbăt eu şi fomit. Deci fapte anti-sociale, care asta e contribuţia noastră.

 

Hai, la revedere şi îi felicit pe această cale pe oamenii care a avut rate în bitcoi, care le-a scăzut la o treime!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele