Liberte, egalite, sexualite, băbătie

Aproape că-mi vinea să mă tunz chel decât pe mijlocul cărării capului, ca să fac o analiză politico-politică, mai ceva ca Cristian Tumor Popescu, despre situaţia la alegerile pentru vot din Franţa. Dar io nu am umflăturile alea în cutia ucraineană, ca broasca ţestoasă, cum le are CTP-ul, aşa că am făcut analiza cu păr pe frontanelă.

Deci am înţeles că va ieşi preşedinte domnul Macrou. Păi, o fi bine sau nu? Dacă iese macroul preşedinte, va termina cu rechinii din politica lor? Şi noi am avut un fel de preşedinte peşte, care a păstorit-o pe madam Nuţi, deci nu ar fi o mare noutate.

 

Dar am auzit că franţuzul Macrou are o nevastă care are 64 de ani, cu 25 mai mult decât el, care a a cunoscut-o când el avea decât 15 ani, la liceu. Întrebarea care se naşte este: a făcut relaţii sexuante cu un minor doamna viitoarea prima doamnă atunci când se iubea cu el la 15 ani. Că atunci e de belea.

Deci cred că în campania care urmează asta va fi întrebarea de propagandă cheie. Şi cred că va fi la dezbaterea televizată din turul doi exact cum a fost ala noi acum mai bine de douăj de ani, când Constatinexu şi-a scos tacticos ochelarii şi i-a dat perversa lu' Iliescu întrebându-l: „Credeţi în Dumnezeu, domnule Iliescu?” De data asta Marina Le Pen o să-i arză pălitura întrebându-l pe progresistul Macrou: „Credeţi în Dumnezeu şi aţi tufat-o pe cucoană, minor fiind, domnule Macrou?” Sper să nu-i puie să jure cu mâna pe Biblie ca Turcescu cu alde Băsescu. Hai like-uri şi sex cu fete de 15 ani vă urez. Sau numa' iubire plastonică.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele