Mesajul VIRAL al unei asistente medicale pentru părinţii care se opun vaccinării: ”Nu e bune vaginele astea”




În contextul conflictului iscat între cele două tabere de părinţi, cei care susţin vaccinarea şi cei care sunt de părere că vaccinul afectează dezolvarea copilului, mesajul unei asistente medicale din Braşov stârneşte controverse. Femeia a postat pe pagina sa de Facebook câteva rânduri prin care îşi exprimă indignarea asupra femeilor care se opun vaccinări.

Postarea acesteia a adunat zeci de comentarii şi a fost distribuită de aproape 5.000 de ori.


"NU VÃ MAI SUPORT CÃT DE TÂMPIŢI PUTEŢI FI !

Da !! Vorbesc si scriu obscen şi ameninţator , pt cã nu mai suport durerile cauzate de autism , intoxicaţie cu mercur , sclerozã multiplã , ţipete prelungi incontrolabile si alte simptome aparute dupã vaccinurile fãcute la circã , in Steagu , pe vremea lui Ceauşescu, cu seringa ruginitã si peniţa luatã din spirt.

După cum se vede din poză , am rămas handicapată in urma lor.

Stiţi ceva ??

Şi aşa suntem deja prea mulţi pe stradã , şi spitalele nu mai au locuri pt copii bolnav, refuzaţi vaccinarea bãã , sã vedeţi şi voi cum este la izolator , plin de bube si cu febrã. Să vă sperie doctorul că nu mai sunt locuri in spital , că nu mai au cearceaf , că nu pot accepta şi mama alături de copil , datorită supraaglomerării ... Sau la Terapie Intensivã ,care are in spate lift direct cu morga.

Vã invit la mine la serviciu ,sã vedeţi cu ochii voştri cum mor copiii ,de complicaţii ale bolilor ce puteau fi prevenite prin vaccinare.

Sau poate vreţi să experimentaţi cum este să adormi epuizată cu o mână pe fruntea fierbinte a copilaşului , şi cealaltă pe termometru , asta după ce l-ai uns bine pe pielică cu loţiune mentolată , în timp ce bebe plânge. ..

Doar criminal poţi fi , sã refuzi ceva ce poate feri copilul tãu de suferinţã.

Deci: Citiţi ce debiteazã satanele pe facebook , şi urmaţi -le sfatul .Ei scriu de acasã , din faţa calculatorului , iar voi staţi ca milogii pe la poarta spitalelor de boli infecţioase , aşteptãnd doctorul , la relaţii , şi făcând scandal cu tot neamu' că nu vă lasă să intraţi fără halat steril şi papuci din pungă. .

Si mai şi bociţi...

De ce bociţi mă pe la porţile spitalelor ??

Bucuraţi -vã bãi , de ceea ce aţi citit pe net şi nu aţi facut pt copilul vostru.

Aiii...eu v-aş aresta pentru crimã !

Aţi ajuns toţi doctori , pt cã medicina se face citind de pe net tâmpenii si cumpãrând agenda medicalã. Sau legănând căruciorul in faţa blocului şi bârfind cu altă mămicuţă ce-a mai scris Olivia Steer  (...) Medicamentele intravenoase, perfuziile , branulele , radiografiile , pe care le bagã doctorii cu sãptãmânile sã le salveze viaţa acestor copii, nevaccinaţi , care vin grav bolnavi la spital , si unii mai si mor sã stiţi cã sunt doar din plante bio (y). Nu conţin chimicale.

Cartofii prăjiţi, congelaţi de cinşpe ani , chifla din burete cu susan , îngheţata ,, naturală "" cu arome , sunculiţa de plastic ,,din piept de curcan ""plastificat.. şi toate idioţeniile pe care le cumpăraţi VOI copiilor , NU CONTIN MERCUR ,NICI CHIMICALE...Doar vaccinul.

PS Nu cumva sa distribuiţi , este purã ficţiune , am visat azi -noapte ceea ce citiţi .Numai minciuni. Altul nu trebuie sã citeascã , poate se trezeşte si duce copilul la vaccinare.

Daaa !! O dată vi se cere şi vouă părerea , şi era păcat să nu vă daţi voi in stambă cu ceva deosebit , să arătaţi VOI ce părinţi responsabili sunteţi... Deja este o modă printre mămici, o virtute să nu-ţi vaccinezi copiii...

Ignorante , tâmpite , şi căzute din lumea a treia ,şi anii 1700 direct in 2017.

O lume plină de mame , care butonează la telefon in loc să şteargă la nas copilul cu ceva curat.

Lumea a treia.. mai idioţi ca - n India .

Acolo ii vaccineazã misionarii pe copii...pe furiş. Ştiţi de ce , nu ?

Pt că 90 la sută din părinţii din India sunt analfabeţi , se închină la vaci în loc să le mulgă şi sărută televizorul , crezând că persoana dinăuntru este reală.

Refuză medicamentele, Dar beau apă ,, sfântă "" din Gange , fluviul sacru , infect , unde îşi aruncă şi morţii şi speră să-si vindece copiii de diaree cu sânge dandu-le apă sfântă din fluviu. Ăsta este nivelul lor de cultură şi cunoaştere - zero. Nooo ! Părinţii noştri sunt muuult mai doxaţi , îşi cresc copiii mizând pe ,,imunitate naturală ""...

Ce ,,imunitate naturală "" băi ?? Cea din mere lăcuite , lămâi crescute la neon , portocale mutante fără sâmburi , roşii fără gust , pui umflat cu pompa , napolitane , pufuleţi , ,, supă la plic "" şi lapte din cutia din carton poleit cu aluminiu ???

Imunitatea aceea din hipermarketul unde vă plimbaţi copiii , şi îi lăsaţi de izbelişte să umble cu mânuţele pe jos , şi pe marfă, in loc să îi duceţi într-un parc ??

Sau poate imunitatea dobândită după ce au tras un pui de somn in căruciorul de cumpărături janghinos , ( încălţaţi cu aceleaşi incălţari cu care s-au jucat cu câinii în faţa blocului ).. peste mancarea ce o veţi cumpăra.. .

Sau imunitatea de pe jucăriile de la mall , pe care au pus mâna mii de copii ,în schimbul a 5 lei.

Sau de pe tricourile de la second. ..

Ce glumă bună....

Păcat că este vorba de o glumă sadică.

NU VACCINAŢI COPIII!

Doar aşa mai avem o şansă să vedem cum arată bolile de acum sute de ani ,care omorau familii întregi , şi care dispăruseră de mult datorită vaccinării...

Ne-am întristat prea mult de lipsa variolei, e timpul să facem din nou cunoştinţă cu ea.Si cu toate molimele secolelor trecute .

Studentii la medicina trebuie si ei saracii sa vada cum arata la autopsie rujeola , oreionul , tetanosul , meningita , turbarea , TBC-ul , hepatita B....nu-i asa?

Cum sa invete practic ? Pe copiii vostri ! Lasa ca ne trateaza Statu' ca e bogat rau....

Apropo ,ce mai zice Olivia de copiii ăştia care mor de rujeolă , meningită rujeolică , urliană ( oreion ) , şi alte boli ce au vaccin ?? Încă nu s-a dus nimeni peste ea să o caftească ?? Păi cum să se ducă. . e ocupată lumea cu medicina pe net , şi cu ora de vizită de la Spitalul de Boli Infecţioase.

Dar cine refuză vaccinul ??

Ia să citim din fişa UPU al unui copil , tăvălit bine prin praful de pe uliţa satului ,pe unde se plimbă câinii bagabonţi ,vacile şi caprele..plin de julituri şi vânătăi..Un parinte ca si voi , care nu ştie nici măcar să scrie , şi are în cap doar vaginul. .în rest jale.. Tăticuţul lui , care nu ştie că tetanosul este o boală mortală 100 , / ' , şi nu are tratament !

Motivatia refuzului lui a fost ca ,, am citit pe net ca vaginele astea nu e bune la copii ''

Un criminal.

Ce ziceţi ?? Vă aştept la o vizită ?? Nu doriţi să mă cunoaşteţi personal ? :-) De ce nu? Am 14 vaccinuri in mine , şi încă trăiesc !”

Comentarii
Episoade recente toate episoadele