OMC! Cecetătorii a descoperit că oamenii inteligenţi fumează, înjură şi beau mult. Adică io!

Deci cuuum? Când eram io mic mama ma dus la un psiholog de caini care erau ei proeteni de familie, să vadă cât de prost sânt ca ea vroia sa ma fac politician jmecher care sa traiesc bine si sa ma doara in plua de tot.

Si cand mea facut doctorul testul de inteligenta a fost asa: cat face doi plus doi, iar eu i-am raspuns imediat: sugi plua. A doua intrebare a fost: cum se numeste cifra care incepe alfabetul. Raspunsul a fost : sugi plua. A treia intrebare si ultima a fost: ce iti pune mama ta pe oua dimineata la micul dejun? I-am raspuns direct: sugi plua., desi la asta stiam esxact raspunsul bun. Este bauxita care se gaseste in subsolul patriei noastre sub forma de sare.                                   

Dupa acest test de intelignta doctrul a tras liniuţă in dreptul meu, că cică naveam termen de conparaţie la oameni si m-a declarat caniche, ceea ce tot e bine fata de cainii comunitari. Mama a plans putin de nervi, dar m-a crescut asa ca c-e putea sa faca cu un caniche, sa-l lase pe strada ca pe-un caine?

Iete şi acuma văd în ziare care le citesc pe telefon că niştre cercetetorii au descoperit că oamenii inteligenţi beau, înjură şi fumează mult. Pai ceai vrea sa faca, sa tufe pisici prin parc dupa de se-nbata ca boul de Velicu?

Staţ-i să dau COPY PASTE să vedeţi şi voi (figura asta se numeste " pull ă Ponta", adică să faci ca ponta, aşa scrie în romanul "Ingliş for smart people" pe care âl studiez cand nu ma uit pe saituri porno, ca sa inteleg mai bine cuvintele care le spune ei acolo).

 

 

Decii, să le luăm în rând:

- oamenii inteligenţi fumează...tocmai am scăpat scrum pe butoanele de la taxtatura

- oamenii inteligenţi înjură: a se vizion-a episoadele 1,2,3, 45, pînă la 170 din Tetelejurnal ( si sa nu mai ma tufe la cap tot felul de retarzi care imi zice ca vorbexsc mizerbil. Deci asa vorbeste oameni inteligenti, da? )

- oamenii inteligenţi e dezorndonaţ-i: si  aici ma incadrez ca de exenplu, azi mimineata mi-am gasit ciorapii in frigider si ghetele in cuptorul de microunde. Nu stiu cand le-am pus acolo, ca am baut decat opt peturi de bere aseara in fata blocului si eram perfect translucid.

 

âm conculzie, corescpund la categoria oameni inteligenti si nu la canishi cum m-a trecut boul de psiholog de caini cand eram eu mic!!!

 

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele