Opinia cititorului: "Cu ce poate ea sa ajute Ilfovul din postura de deputat?"

Draga Tetelu, iti trimit aceste randuri fiindca eu nu mai am incredere in nimeni serios din tara asta.

Cred ca ai ramas singurul vertical si nemanjit dintre toti liderii de opinie din internetul romanesc. Am o intrebare. Cat de mare este comedia politica in aceasta tara, daca unul din cei doi reprezentanti ai judetului Ilfov in Camera Deputatilor este Corina Bogaciu (vezi poza).

De unde a gasit-o PSD-ul pe aceasta fata si de ce a pus-o deputata ca sa reprezinte ditai judetul? E o persoana experimentata in vreun domeniu, a facut ceva deosebit pentru judet, pentru localitatea Voluntari, pentru strada, bloc, sau macar pentru vecinii ei de etaj? Cu ce poate ea sa ajute Ilfovul din postura de deputat? Cu decolteul? Caci scoala se pare ca nu prea i-a placut. Ce stie ea despre legi si despre economie?

E o ilustra absolventa de liceu cu nota 5 si ceva la Limba Romana. Nu are nicio performanta profesionala. Nu a facut nimic special. Are doar un piept generos bun de pus pe prima pagina in Play Boy. Dar pentru asta nu trebuie sa fii si parlamentar. Nu e nevoie. Sau a ramas liber locul Elenei Udrea si trebuia ocupat de cineva. Asa da, ar fi o explicatie. Noroc ca fata are nota 10 la educatie fizica pe fisa de absolvire a liceului ca altfel chiar nu intelegeam nimic.

Muschii de pe pieptul ei precis sunt facuti cu truda la orele de antrenament. Acum a venit momentul ca acesti muschi sa fie parlamentari si sa-i vada o tara intreaga cum trudesc pentru binele poporului. Si daca la aceste lucruri  adaugam ca frumoasa deputata este si nepoata domnului primar de Voluntari, Florentin Pandele, cred ca nu mai e nimic de zis. Mediocritatea politica romaneasca se transmite din generatie in generatie, din om in om si din unchi in nepoata, iar noi nu o sa scapam de ea niciodata. Pentru ca asa e si poporul, mediocru. Or, la un popor mediocru nu poti avea pretentia sa fie reprezentat de genii. Sunt mult mai potriviti niste sani.

 

Un cetatean din Ilfov

Comentarii
Episoade recente toate episoadele