Presa spaniolă, reportaj despre Dragnea. „La Videle, există un copac al înţelepciunii”



Într-un reportaj extrem de critic la adresa lui Dragnea, ziarul spaniol El Pais arată cum Videle a „luminat" calea pentru un număr fără precedent de înalţi funcţionari ai statului român.

Videle “este în feuda lui Liviu Dragnea, liderul PSD care nu poate guverna, dar, pentru mulţi, e adevăratul lider", notează publicaţia spaniolă.

Trimisul special al El Pais în oraşul Videle, Măría R. Sahuquillo, trece în revista sărăcia lucie din oraşul Vioricăi Dăncilă şi arată mizele liderului PSD: scăparea de răspunderea în faţa justiţiei.

În ultimii ani, de fapt, de când o duzină de bufniţe s-a instalat într-un copac de pe micul bulevard, a apărut legenda că există un "copac al înţelepciunii" la Videle, mai scrie publicaţia, care punctează că lucrurile se văd diferit la Bucureşti.

"Primul ministru şi restul politicienilor importanţi au pus Videle pe hartă", se mândreşte un alt localnic din Videle, Vali Baban, care a predat geografia ani de zile la şcoala la care a studiat Viorica Dăncilă, potrivit reporterului El Pais. Baban, în vârstă de 63 de ani, locuieşte lângă turnul de apă, care a devenit cea mai populară clădire din Videle. În clădirea ştearsă, cu cinci etaje, construită din ciment gri, au locuit şefa guvernului şi ministrul de Interne. Dăncilă la etajul al treilea, iar Dan, mai jos, notează ziarul spaniol.
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele