25/apr Perla lui Tetelu: Cum să-ţi faci buze ca Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a dezvăluit detalii despre viaţa ei amoroasă. Vedeta a răspuns la întrebarea: "Care a fost cel mai dotat bărbat din viaţa ta?".


După ce s-a iubit cu Victor Slav, Adi Cristea şi Cătălin Botezatu, mulţi erau curioşi să afle cine este cel mai dotat dintre ei. Bianca Drăguşanu nu a vrut să dea un nume, dar a explicat ce înţelege ea prin "dotat".

"Un bărbat frumos, inteligent, capabil să mă iubească şi să mă accepte aşa cum sunt. Pentru mine asta înseamnă să fii dotat. Cu siguranţă în viaţa mea următorul bărbat va fi la fel sau cel puţin mult peste toate aşteptările mele", a declarat Bianca Drăguşanu.

Mai mult, Bianca a fost întrebată a împărţit vreodată un bărbat cu altă femeie în acelaşi timp, iar răspunsul ei a fost: "Întotdeauna. Nu am ştiut. Am aflat pe urmă. Oricum în momentul în care am aflat, la revedere. Nu mi s-a întamplat să păruiesc nicio femeie. Cred ca sunt suficient de matură cât să fiu cerebrală şi foarte raţională cât să nu mă compromit în niciun fel".

Comentarii
Episoade recente toate episoadele