21/dec Desemnare premier

Salut la Tetelejurnal! Habemus premierus, dragi romani!

Seful Romaniei, domnul Silviu Zdragnea, si-a tinut in suspans electoratul traditionalist, familist si ortodox, dar a meritat. Servil Shhaideh, o doamnarespectabila din popor, e propunerea pentru functia de prim-ministru. Adica, ma gandesc eu, doamna Shhaideh este exact ce si-a dorit fanii PSD,care pune mare pret pe valorile nationale siare un mare respect pentru tot ce este romanesc. Si cred ca este absolut normal ca sa aratam lumii ca suntem politically corecti mai ceva ca nemtii si americanii la un loc, si nu ne intereseaza genul si religia premierului, iar dupa Julien, care a vandut tara la Bruxelles,vine SERVIL,care o s-o cumpere inapoi.

Acum, avem asa: presedinte de tara si antrenor la nationala de fotbal nemti si prim-ministru turc, sirian, tatar sau ce este. Am auzit ca urmeaza sa se puna la banca nationala un guvernatorchinez, la Curtea Constitutionala un eschimos si un indian navajo la DIICOT. In felul acesta, redam Romania romanilor, cum a promis PSD in campanie. Eu nu am nimic cu doamna Servil deoarece eu nu sunt misogin, imi place femeile mai mult decat mancarea, dar sunt nervos pe Liviu Zdragnea care a facut caz toata canpania ca Romania trebuie sa fie a romanilor

Ce face el acum este ca si cum s-a urcat in camionul cu voturi si a intrat in multimea psd-ista, care il astepta pe mos craciun. Eu nu context calitatile la doamna SERVIL care o rexpect ca persoana, femeie si musulmana, si ii dorex mult succes in functia de prim-ministru, dar sunt nervos pe Liviu Zdragnea ca nu a spus de la inceput cu cine va veni sa propuna premier. Aici se vede jocul oribil si smecher al lui domnu Dragnea. Ca daca spunea de la inceput ca el o pune pe SERVIL Shaideh premier mai castiga alegerile astea din plua, va spun eu.

Ca asa e romanii traditionalisti, ortodoxi si familisti, zice ca e deschisi la minoritati si la femei si asa mai departe, dar cand e sa voteze cu un minoritar ungur sau arab sau pakistanez, schinba macazul ca la Ploiesti. Deci, domnu Dragnea si-a jucat votantii si le-a servit o lectie de smechereala politica de tip oltenesc. Eu nu zic ca este rau ca ne conduce romani din nimoritati nationale. Dar sunt ofticat cand Dragnea si Ponta si Ghita si altii ca ei fac caz de asta si zic ca ei nu e romani ca sa-i gadile la organul nationalist pe fraierii care pun botul.Daca-mi permiteti o concluzie, parerea mea este ca domnul Kalus Ionnahis are probleme, deoarece Silviu Zdragnea si Cariceanu il pandeste la suspendare.

La 50 la suta, cat a luat PSD cu ALDE la parlamentare, ei poate sa puna presedintele si o maimutza, direct, fara alegeri, ca e corect si cu maimutza daca respecta programul PSD de guvernare. Iar baietii destepti si suparati o sa urle pe Facebook si o sa faca mitinguri de indignare pe internet, dar tot degeaba. Treaba e varsata. Eu am spus-o. „Dac-o sa votam o plua, o plua vom avea”.Ceea ce se si intampla. Ca asa cum a facut treaba asta, jmechereste pe sub mustata, asa o sa faca tot programul de promisiuni si , ceea ce este si mai clar, asa o sa demoleze si legile despre justitie si DNA. Ca de fapt aia e durerea mare.

Succes SERVIL. Hai, likeuri si prietenie la tot Facebookul! 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele