1/feb Tetelejurnal si ordonantele

Salut la Tetelejurnal! Aseara tarziu, pe intuneric si la umbra mustatii lui Livu Zdragnea, guvernul a adoptat ordonantele de gratiere si de amnezie. Cum ar veni, dupa 27 de ani de democratie, ne-am trezit si tufati in popou, si cu banii luati. Felicitari la toti romanii care a votat PSD la alegerile din noiembrie, dar si la cei care a stat in casa si s-a scarpinat in cur, in loc sa mearga la urne. Este pentru prima oara in viata cand imi pare rau ca am furat bere din Carrefour si nu un milion de euro.

Dar si daca as fi avut sange-n instalatie sa fur un milion, nu aveam de unde, ca pe mine nu ma primea nimeni la talharit statul. Ca somer, puteam maxim sa fur decat televizoarele la tot blocul, ca puscariasul Talaba Costel, de la etajul trei, apartament 48, care acum va iesi din parnaie cu gratierea si ne va bate pe toti. Asa ca, sa nu ne mai plangem atat, pentru ca asta meritam, sa iasa puscariasii din parnai si sa ne tufe in gura pe toti, pentru ca asa intelege PSD-ul democratia.

Din pacate, talharii e mai multi in tara asta decat oamenii cinstiti. Uitati-va si voi. Bucurestiul are oficial in jur de doua milioane de locuitori, dar de iesit la protesturi impotriva hotiei a iesit decat cincizeci de mii. Asta inseamna fix un cacat, daca stam sa ne gandim ca mai este peste un milion, care-i doare fix in cur ca suntem violati stereo, si din Palatul Victoria, si din Parlament. Nici nu vreau sa ma gandesc cati dintre romani este fericiti si bea, la ora asta, pentru ca hotia si talharia a fost recunoscute oficial ca meserii in tara asta de noapte, prin ordonanta de guvern. Eu, pana nu vad langa mine cel putin o suta-doua de mii de oameni suparati pe legea gratierii si amneziei fiscale, nu ma las.

Ce sa fac? Sa stau acasa si ma uit la filme porno, cu mana la trotineta? Am timp. Acum e nevoie de mine pe baricada, sa vada Europa ca romanii e puternici, nu niste pisati pe ei de frica. Aseara, imediat dupa ce s-a anuntat ordonantele, am plecat spre Guvern pe jos. Am incercat sa conving si un maidanez, de la noi de la bloc, sa vina cu mine, eu sa produc 30 de lei, iar el s-o tufe pe Clorina Dragotextu, daca transmite in direct pentru Onania TV. Nu mai spun ca cand am ajuns in fata la Guvern abia mai aveam putere sa trag cate o basina ca sa ma mai incalzesc, asa era de frig. Astazi imi fac si plancarta, care sa scrie pe ea  Fuck you Dragnea in limba engleza, ca sa vada si Ronald Trump cu cine a facut poze langa Casa Alba.

In concluzie, va astept in fata la Guvern, dar cu idei, cu mesaje clare, nu cu mana-n cur. Altfel, noi o sa obosim urland ca prostii la luna, iar ei va defila in continuare, pe la Antena 3 si Onania TV, precum Armata Rosie eliberatoare, care toti hotii din tara ii asteapta cu flori pe strada si ii crede niste eroi. Flory, trec sa te iau de la salon, te rog sa-mi deschizi si ma sustii in acest demers democratic care incerc sa-l inteleg. Jos banditii, jos lichelele care suge tara de vlaga, jos hotii la drumul mare.

Inchei cu doua versuri din compozitorul Mihai Eminexu:

Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,

Balbaiti cu gura stramba, sunt stapanii astei  natii...

Traiasca revolutia antihotie!

Dati mai departe, likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele