14/dec Tetelu prim ministru! Singura soluţie

 

 

Salut la tetelejurnal! Dupa votarea de duminica am fost asa de ametit ca a trebuie să beau tare, ca sa ma linpezesc si sa inteleg ce plua mea se intimpla in tara mea.

Deci Oliviu Zdragnea cică nu poate fi prim-ministru ca are comdanmare la parnae dupa votarea de la referendumu din 2012. Apoi ar mai fi Cariceanu, care poate fi prim-minstru decat ca si asta are belele pe la DNA si nu se stie daca ii da voie americanii sau japonejii sau cine trebuie sa ii dea voie. Deci întrebarea care persistă şi acum in capul meu limpezit este: cine o să fie prim-premierul României? Liviu Maior, sereistul din America, care a condus Servicul Român de Informaţii? Păi, ce, eu nu puteam să conduc Şomajul Român de Informaţii, că servicu n-am avut cam niciodată? Deci am stat şi m-am perpelit, ca om de stat ce sunt şi mi-am zis: domnul Văcăroiu nu mai poate să fie premier, că nu mai poate să bea ca în tinereţe; Doland Trump e primarul Americii, iar Angela Merkel în Anglia. Pe cine punem la noi? Puişor Dan e legat cu lanţuri la Piaţa Matache s-o refaca Oprescu la loc cum era, deci nu poate, aşa că m-am gândit să mă propun pe mine prim-premier al coaliţiei de guvernare. Ma ajuti, Doamne?

- Dar ai o majoritate în Parlament? Ce partide te susţin?

-  Am şi majoritate, am şi o minoritate în acelaşi timp. Are să mă susţină toate partidele politice din Parlament: PSD, USSR, PML, ALDEA, şi PLM, adica plua mea. Vreau să fiu votat în parlament cu 114%, hai minim 112%, în caz că nu-şi mişcă curul tinerii la vot. Ca mine nu mai găseşte ei! Şi dacă nu mă vrea ca şef al tuturor partidelor, mă bag ca premier-ministru tehnocrat, să mă piş pe toate partidele care ma sustin si nu ma sustin. Ma sustii, Doamne?

- Dar tu nu eşti cam penal, din moment ce furi bere din Carefour?

-Deloc! Furtul de bere se prescrie dupa ce se bea berea. Deci sunt cinstit, Doamne.  Pot fi prim-ministru. Fac guvern de uniune iraţională şi măresc pensiile, ajutoarele de şomaj, alocaţiile, ajutoarele de întreţinere...

- Dar salariile nu le măreşti? Măreşti doar şomajul şi alte ajutoare?

- Nu, salariile nu. Ce să le fac dacă e proşti şi munceşte? Pe Flori o pun la ministerul sexului, pe Velicu la sănătate, că-i paznic la Catena şi ştie medicină. Şi acum întrebarea de cultură politică-sexuală pentru Flori: Dragă Flori, ce creştere economică prognozezi, cu tine la ministerul sexului? Revenind la guvernare mai mă gândesc s-o pun şi pe Alina Burghiu un fel de administrator la mine pe scară măcar.

- De ce administrator de scară?

- Că ea bate mereu la uşi când e copii mici acasă şi în felul ăsta ştie ezact câte persoane să trecem la întreţinere. Dar iată că a venit şi răspunsul de la Flori la întrebarea „Dragă Flori, ce creştere economică prognozezi, cu tine la ministerul sexului? Cât la sută.” Flori zice: Cresterea economica a Romaniei sub guvernarea PSD nu cred ca o sa fie mai mare de un penis. Un penis la suta. Bravo, Flory. Esti sexnationala. Iată o gândire sexuală macroeconomică. Flori te pun şi în locul lui Icsărescu la Banca Naţională, să tipăreşti bancnota de o bere, de 5 beri si de 10 beri. Te iubesc. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele