4/mai Tetelu si BMW-ul bagat in apa marii

 

Salut la Tetelejurnal! L-aţi văzut pe băiatul care s-a priponit cu BMW-ul lui de teren în apa mării, pe plajă, de acest 1 Mai? Care p-ormă s-au chinuit turistii să-l împingă din apa şi nu mai ieşea d-acolo? Deci, ce învăţăminte trage omul de la BMW, apă, plajă si prostie? S-o luam metodic. Litera 1: firma BMW face maşini care nu intră bine în valuri si nu stie sa inoate, inecandu-se la mal. Doamne, tu ai masina care stie sa inoate?

- Tetelu, eu nu am nevoie de masina ca nu ma deplasez. Dar cine crede in mine poate sa merga pe apa fara sa se scufunde.

- Asa e Doamne. Ca si copilul tau a mers pe apa la Marea Moarta si daca exista BMW atunci, precis ca mergea cu el pe apa sa le faca in ciuda la pescarii de pe mal. Deci, idiotul care a intrat cu masina in mare daca se ruga la tine, Doamne, mergea cu masina pe apa, corect?

- Nu. Caci acel pacatos nu crede in mine si nici nu este copilul meu, nu intelegi?

- Scuza-ma, Doamne, cum sa fie asa un cretin copilul tau, ai dreptate.

Litera 2 mare de tipar: chiar dacă tu ţi-ai luat BMW fiindcă eşti peşte, nu poţi intra, totuşi, în apă ca un guvid. Litera 8) dacă eşti dus cu pluta nu înseamnă că şi maşina 4X4 este din lemn pluteasca pe apa. Litera 3) să se confiste maşinile 4X4 de la prosti si sa se dea la destepti care stie cum sa le foloseaxă.  Eu, de exemplu, as merge cu Rolls Royce-ul meu doar pe Coasta de Azur, unde petrece doar muncitori miliardari, nu in Mamaia, unde este o jale de statiune. Pe Coasta de Azur micii este numai din icre negre, iar berea are în ea numai şampanie Don Perignon. Si acolo as agata cele mai sexy fete si babe miliardare care sa le arat pe viu ce inseamna sa ai sex natural, orgamic, fara e-uri. Asta as face, nu mi-as baga masina in nisip la Mamaia, care si asa este cea mai de cacat statiune din lume, transformata de Mazare si mafia imobiliara in cartier de locuinte, unde oamenii vor face plaja in curand printre blocuri, la cat de mult, de haotic si de urat s-a contruit si se construiste acolo. Dar, iata si sondajul emisiunii: Cum aţi merge voi la mare şi cu ce aţi intra în apă, pe plajă: cu masina, cu trotineta sau cu Flory din Vaslui? Cel mai jmecher raspuns il citex aici si poate ca o sa beau o bere cu respectivul daca e femeie si e tufabilă.    Iata acum raspunsul la intrebarea: cum ar trebui sa rate statuia mitocanului roman. Cel mai haios coment este de la Octav care spune asa: ( poza cu captura) Cred ca cea mai potrivita statuie ar fi un fraier cu mustata si dintii galbeni… care flutura in mana o plua tricolora, ca doar asta primim… Octave esti pe lista mea de bere. Hai, like uri şi prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele