16/feb Tetelu si copiii de la demontratie

Salut la Tetelejurnal! M-a luat cu spume de indignare tâmpenia pesedistelor de serviciu gen Olguţa şi Firea, care au atacat oamenii care vin cu copii la proteste. Doamna Firea întâi l-a acuzat pe Iohannis că n-a făcut copii, iar acum se ia, în sens invers, de ăia care are copii, dar nu ii cresc in casa linistiti, ci ii scot afara la proteste. De doua zile ma tot intreb care-i problema? A iesit intr-o duminica dupa-amiaza 10 mii de oameni cu copii in Piata Victoriei ca sa vada si pruncii unde se face ordonantele de urgenta care apara hotia din Romania. E o activitate educativa. Daca era o demonstratie porno, atunci, da era nasol, dar asa, care-i problema doamnelor Olgutza Vasilache si Gabriela Vrancioaia? Va spun eu care e: oftica si prostia politica care va impinge sa luati pozitii tampite in situatii care dezavantajeaza partidul vostru. Asta e. Ca daca aceiasi copii apareau la manifestatia contra lui Iohanis, nu mai spuneati nimic, ba chiar v-ati fi bucurat, ca si copiii au ceva contra lui. Mai ramane sa spuneti ca Soros a scos acesti prunci in strada tot pentru bani. Doamne, dacă Soroş a plătit pe căţel 30 de lei, atunci pe copil cât o fi plătit?

- Tetelu, copilul este un dar de la Dumnezeu, nu se cântăreşte în bani.

- Doamne, mie mi-a plăcut mult copiii si tare imi pare rau ca barbatii nu poate face copii singuri cu calculatorul. Daca se putea asta cred ca aveam deja 2-3000 de copii pana azi. Eu am fost cat pe ce sa fac copii in doua situatii, dar nu mi-a iesit. Prima data  am folosit pe post de prezervativ o mânuşă de sudură, care era cam sparta, iar iubita mea a fugit cand m-a vazut. Eram gol pusca, doar cu masca de sudura pe fatza si o manusa de sudor pe plua. Daca a fugit sa fie sanataoasa, a ratat sa faca copii cu mine. Iar altă dată am folosit în loc de prezervativ o căciulă veche din blană, mâncată de molii, care mi-a atacat moliile penisul si l-a gaurit in cateva locuri. Vreo doua saptamanai, pana m-am vindecat, cand mergeam la wc stropeam ca stropitoarea, avem 7 jeturi, sa moara Ciprian. Dar, oricum, daca făceam copil, io veneam clar cu el la proteste. Când e copii la proteste, e mai mare siguranţa că nu se petrece violenţe, că şi jandarmii e înţelepţi si nu atacă copiii mici din instinctul de iubire naturală. Întrebarea mea este: de ce vine oamenii cu copii numai la Piaţa Victoriei, iar la mitingul de la Cotroceni oamenii nu vine cu copii?

- Simplu, Tetelu! Copiii oamenilor batrani de la Cotroceni sunt la manifestaţie în Piaţa Victoriei.

- Aha, ai dreptate, Doamne. Nu m-am gandit. Deci familiile este impartite. Copii la Victoriei, parintii la Cotroceni. E corect.

Dar să punem întrebarea pentru Flory: „Draga mea Flory, tu dacă ai avea copii, unde ai merge cu ei şi unde nu ai merge?” Tetelejurnalul continua. Da, bă, pesetristelor, Olguta si Gabriela, oamenii isi aduce copiii la miting sa-i invete de mici cu protestul, ca sa stea cu ochii pe guvern cand vor fi mari sa nu se mai intimple cacaturi ca asta cu ordonanta 13. E adevarat, voi nu va duceti cpiii la proteste, voi ii puneti direct în funcţii barosane, cum a fost alde siliconata lu Pandele sau blondina din Buzau, care tac-su a dat spaga 50,000 de lei lui Zgonea s-o puna subsecretar de stat degeaba intr-un minister. Asta e diferenta. La Iasi acum cateva zile un bebelus a murit la propriul botez, în timp ce părinţii, beţi morţi, nici nu au băgat de seamă. Cand a venit Politia si SMURDUL nu putea vorbi de beti ce erau.

De cazurile astea ar trebui să vă îngrijiţi, care nu-s putine din pacate, nu de copiii din Piaţa Victoriei, care sunt din familii cu parinti care are servicii si salarii decente. Dar iată că Flory a născut un răspuns la întrebarea „Draga mea Flory, tu dacă ai avea copii, unde ai merge cu ei şi unde nu ai merge?” Ea spune: Aş merge cu copiii oriunde invata lucruri folositoare, inclusiv acolo unde invata ca nu e frumos sa furi daca esti politician.  Bravo, Flori, te pupăm, să-ţi trăiască copii când ii vei avea. Sper ca macar doi sa fie cu mine. Hai, likeuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele