24/ian Tetelu si demonstratia

Salut la Tetelejurnal! Idioţii ăştia de la PSD şi guvernul Grindragnea au reuşit să enerveze la maxim cetăţenii cu legea amneziei şi graţierii. Întâi că au făcut o lege pe genunchi, care nu avea nici măcar o notă de fundamentare, o justificare, gen: „Dăm drumul la hoti din puşcării, ca si hotii e oameni”.

Cred c-a scris proiectul de lege, siliconata aia de nepoata a lu' Pandele care e în Parlament acum, l-a scris cu ţâţele; ori şoferul lui Dragnea poate ca l-a scris, ori poate căţelul lu' Lia Olguţa Vasilache a avut un moment de inteligenta omeneasca si a pus laba pe un pix scriind porcaria aia de ordonanta cu gratierea, de-a ras si curcile de ea. Si in aceste conditii s-a inflamat populimea care nu mai vrea ca smecherii si banditii sa conduca aceasta tara si nici sa iasa din parnaie aia care a avut ghinionul si a intrat.

Deşi s-a spus că la proteste au venit mai ales baieti care lucrează în conpanii multifuncţionale, să ştiţi că şi oamenii simpli de la noi din bloc am mers la proteste. Deci locatarii din blocul nostru sunt împotriva amneziei şi graţierii din motivul cauzat de bagabonţii de fraţii Jderu, de la etajul patru. Fraţii Jderu astia a furat covorasele, a scris cu câcat chiar pe uşa lu' Velicu, i-a furat masina de spalat lui nea Puiu, a violat o gaina care trecea strada, deci sunt niste huligani nenorociti. Ei sunt acum pentru 2 ani şi 9 luni la pârnaie. Cu ordonanta de gratiere a lui Zdragnea, am belit-o. Ies fraţii Jderu de la Rahova, şi iar e macel in bloc. De-asta am zis să ieşim în stradă, ca să băgăm direct împotriva acestui guvern o loţiune simplă de cenzură.

- Tetelu, iar vorbeşti prosti. Moţiune, nu loţiune. Moţiune simplă de cenzură.

- Aşa. Deci vrem să băgăm această loţiune, moţiune simplă, că noi suntem de fapt, nişte oameni simpli, iar fraţii Jderu, de la noi de pe scară sunt un fel de Dragnea şi Mazăre ai blocului nostru, care dacă iese ne fură şi ne vinde şi cartonul cu smoală de pe copertina blocului. De asta am fost ieri la miting. Unii a mers deoarece s-a auzit că le dă Soroş. Asa a zis la televiziunea Onania TV ,  Clorina Drgotextu. Doamne, numai prostii mai crede ce se zice la aceste televiziuni de propaganda de cacat.

Şi acum se pune întrebarea de cultură sexuală pentru prietena noastră, Flori: Dragă, Flori, tu cum te-ai implicat în lupta anticorupţie a ţării noastre? Aştept răspuns incoruptibil de obraznic. Revenind la demonstratia de ieri, nu pot să nu văd, că este poate primul guvern din istoria României, care la nici 3 săptămâni de când s-a istalat, a ieşit lumea să-l huiduie. Bai, esti nebun? Cât de prost să fii, să te grăbeşti aşa tare cu legea de graţiere. Dădea ghiocelul şi urzicuţa şi ii găsea negraţiaţi? Dar cred că va trebui să introducem o noutate în politica românească şi mondială: guvernul sau parlamentul care să conducă ţara direct din puşcărie, sau să punem direct gratii la clădirea Parlamentului şi a guvernului si noi decat ne adunam sa aruncam chiftele cu prastia la ministri si parlamentari. Iar ei sta acolo in parnaie si minceste zi si noapte pentru tara. Dar iată că am primit raspuns la întrebarea: „Dragă, Flori, tu cum te-ai implicat în lupta anticorupţie a ţării noastre? ”

Ea zice: “Personal sustin oamenii care sunt contra gratierii, ca am motivele mele, dar vreau sa spun altceva: cu aceste ordonante, noul guvern, despre care ziceam ca are doua perechi de coaie, ale lui Dragmea si ale lui Grindeanu, din pacate a reusit doar o masturbare flescaita. Rusine.” Bravo, Flori! Perversa si obraznica, cum te stiu. Hai, likeuri si prietenie la toata lumea si puscarie pentru la corupti!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele