12/mai Tetelu si Dragnea liberalul

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, a innebunit lupul, sa moara Ciprian. Daca ieri as fi cazut din Luna dupa 10 ani petrecuti pe Statia Occipitala MIR si as fi citit stirile pe internet, as fi crezut ca Liviu Zdragnea este cel mai mare aparator al Justitiei si luptator anticoruptie din univers. Asa o schimbare de macaz, asa o intoarcere la 360 de grade, n-am vazut nici cand romanii a intors armele in august 1944, ca sa-i tufe pe nemti. Doamne, oare asta a fost si gandul lui Zdragnea cand a intors armele impotriva la coruptii din partid? Sa scape el cu fata curata?

- Tetelu, tu imi ceri sa-ti spun ce-a fost in mintea lui Liviu Dragnea?!

 - Da.

- Chiar daca as sti, pozitia nu-mi permite sa dezvalui astfel de intimitati. Mai ales ca-i vorba despre un politician.

 - Am inteles, Doamne, te temi ca PSD-ul nu o sa mai dea bani la Biserica. Este un sentiment firesc, sa-mi tuf una. Atunci o sa spun eu
ce-a fost in capul lui Zdragnea. A vazut ca nu merge cu cioara vopsita si a bagat la inaintare pisica moarta. E cuminte ca fata mare in biserica, sa moara calul. Nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i pute. L-a  tufat pe Serbou Niciolaie din doua miscari, ca sa vedem noi, astia micii, ca el este impotriva la corupti si la gratiati. Dar numai Dumnezeu stie ce este in sufletul lui de inculpat, saracu. Chiar asa, Doamne, oare ce cacat o fi in gandurile lui Zdragnea de s-a schimbat asa de pe-o zi pe alta?

- Tetelu, vorbeste frumos, ca altfel nu iti mai raspund. Nu stiu ce e in mintea unui politician roman inafara de smecherie si trafic de influenta. M-as mira sa fie buna intentie.

- Asa ma gandeam si eu care nu am experienta ta, Doamne.

Deci, Dragmea e prins intre ciocan si nicovalva. Pe de-o parte penalii care trebuie sa-i serveasca, pe de alta parte barosanii de la Bruxelles care daca nu mai da bani Romaniei pe motiv de guvernare talhareasca, gata, a pus-o cu bugetarii si pensionarii si toti asistatii care l-a votat cu ochii inchisi. Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: Flory,  ai avut vreodata un client care a vrut masaj si pe urma s-a razgandit? Continuam Tetelejurnalul. Aflat la carma partidului, Liviu Zdragnea l-a demis pe senatorul Niciolaie din toate functiile, a atentionat-o pe Lia Olputa Vasilescu sa nu mai vorbeasca gura fara ea, l-a suspendat din PSD pe senatorul cu cacat la gura Bacalbasa si a laudat cuvantarea presedintelui Iohannis din parlament, fara sa-l injure sau sa insinueze suspendarea sau alte trucuri oltenesti. Bai, esti nebun? Maine, poimaine, parca-l vad pe Zdragnea inscris la USR, sau calare pe platforma 100 a lui Dacian Ciolos, sau chiar in Piata Victoriei, cu o pancarta pe care scrie #rezist si muie PSD. Dar iata ca am primit si raspunsul lui Flory, care zice asa: Nu. La mine, perversii si obsedatii care vin in salon sunt oameni corecti si hotarati, nu ca in Parlament unde vor sa fie si cu slanina-n pod si cu sufletu-n rai, adica si curve si virgine in acelasi timp. Niste impocriti cu totii. Multumesc, Flory, ai fost pe felie ca de obicei. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!   

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele