17/iul Tetelu si episcopul Husilor

Salut la Tetelejurnal. Vara asta calduroasa a incins hormonii de sub sutanele la preotii cretin-ortodocsi din Romania. Parintele-gurist Pomohaci Umeri-Craci umbla la trotinetele tinerilor din Ardeal, lucru demonstrat cu ajutorul la niste inregistrari-audio extrem de clare. In Moldova, epixcopul Husilor, preasfintia sa Corneliu Barladeanu, apare in niste filmari porno alaturi de fosti elevi, viitori preoti si ei. Cu toate acestea, ei zice ca inregistrarile este trucaje si da vina pe Diavol. Ei este perfecti, decat ca Diavolul are boala pe ei si trucheaza filmulete cu alti barbati, care le schimba el capurile in Photoshop si le pune pe alte corpuri ca sa ii faca de cacat. Ca preoti, ei este impotriva la homosexualitate si o uraste de moarte. Nu mai e toleranti deloc, asa cum zice la credinciosi in biserica. Ca oameni, ei este fani ciocane si face orgii cu credinciosi de acelasi sex. Daca nu poate sa se abtina, atunci sa lase cele sfinte de-o parte si sa se faca civili pacatosi si liberi. Decat că ca civili ei trebuie sa munceasca la paton sau la stat ca sa faca banii care ii primea ca preoti. Aici este problema. Ca ei ar arunca cu drag sutana si s-ar imbraca decat in blugi mulati pe cur, dar pierde multe avantaje, slujbe, botezuri, nunti, hrame si alte pomeni materiale. Vad ca Mitropolia Moldoveana are de hotarat daca episcopul de Husi este gay sau nu. Daca ei zice ca este, atunci el trebuie sa-si caute de lucru. Daca ei zice ca nu este, atunci nu este si gata. Filmuleturile alea este niste halucinatii care le-am vazut cu totii si care ne-a spalat mintile Diavolul. Cum ar veni, Romania este tara unde nu conteaza dovezile. Conteaza decat ce zice sefii. Daca politicienii a furat timp de 25 de ani, fapt demonstrat cu ajutorul saraciei si a lipsei de autostrazi, spitaluri si scoli, dar sefii la justitie zice ca ei e cinstiti, inseamna ca e cinstiti. Daca niste episcopi e filmati cu subiect si predicat in timp ce se tufe intre ei, dar sefii zice ca nu e adevarat, inseamna ca nu e adevarat. Asa functioneaza tara asta de cacat. Din pacate, biserica nu e diferita. Daca si aici se avanseaza in functii pe baza de tufing, atunci eu ma fac budhist si ma apuc de yoga. Am auzit ca astia care face yoga tufe cate zece ore si bea cate trei zile la rand fara sa le fie rau a patra zi. Si nici nu are atatea reguli si dogme cum are ortodocsii. Doamne, zi-mi si mie, ca sa nu mor prost, de-alde Episcopul Husilor astia macar crede in tine, sau si aici ne pacaleste?

: Tetelu, ce-ti pot spune sigur este ca eu nu cred in ei. Din punctul meu de vedere, oamenii astia si-au gresit meseria.

 La fel ca mine, Doamne. Si eu mi-am gresit meseria. In loc sa lucrez ca somer, eu trebuia sa fiu popa, sa tuf toate enoriasele si dupa ce ma saturam de ele sa tuf si toti diaconii si clopotarii din parohie pana le ies ochiii ca la melc. Caci ca epixcop poti sa faci asta, dar ca somer, nu. Pana data viitoare, tufeti ce spune popa, nu ce tufe popa! Traiasca familia traditionala dintre un epixcop si un baiat. Like-uri si prietenie la toti enoriasii

Comentarii
Episoade recente toate episoadele