13/apr Tetelu şi Fiscul

Salut la Tetelejurnal! Aseară m-am îmbătat şi am aflat de legea evaziunii fiscale care vrea s-o dea PSD-ul. Deci ei vrea cam aşa: omul să-şi poată deduce din impozitul datorat statului o grămadă de cheltuieli, cum ar fi meditaţiile la copii, concedii în ţară, jugrăveala la apartamente, etc. Noi trebuie ca să păstrăm bonurile sub pernă, să venim cu ele la fisc o data pe an. Deci, se va face tot românul contabil, care el moare de foame şi are chiloţii rupţi în cur. Când am deschis a patra sticlă de şampanie în care ţin io berea, cand beau pe balcon sa se oftice prostii ca beau sampanie cu sticla, deci, sum influenta la bere mi-a luminat Dumnezeu mintea micro-economică şi am desluşat şmecheria care e în spatele la aceste măsuri fiscale. Statul iţi deduce nişte chetuieli ca să nu mai dai tu impozit, decât că trebuie ca să ceri mereu bon şi factură, care astfel îi ia impozit lu' ala care-ţi vinde meditaţii sau pâine sau tescovină sau zugraveala. Hai, bă, ce credeaţi, că dacă nu am muncit în viaţa mea şi nu am dat impozit, nu mă pricep la finanţe mai tare ca Ixărescu şi Doland Trump la un loc?! Deci să vedeţi belea când o să ceara toată lumea bonuri peste tot. Chiar şi dacă te pişi în boscheţi, o sa ceri bon fiscal de la boscheti sa deduci pisatul la Fixsc. Păi, gata, chiar eu însuşi voi trece în legalitate de acuma şi când fur bere de la Carrefour voi cere bon. Nu mai fur ca fraierul, fără factură. Corect, Doamne?

VO: Cum să ceri factură fiscală, dacă tu furi marfa?

Tetelu: Păi, cer factură ca să-mi deduc din impozitul pe venit.

VO: Tu nu ai venit, deci nu dai impozit. Pacatul tau este ca furi. 

Tetelu: Tocmai, acum vreau să fur perfect legal, cu acte. Să ajut şi ţara. Vreau ca să mi se conducă toate cheltuielile.

VO: Să se deducă, nu conducă.

Tetelu: Mă rog, cu legea asta PSD vrea ca să ne deducă banii, dar sa ne si omoare cu zile. O să fugă oamenii prin oras cu saci de bonuri în spate, adunate tot anul, iar consultantii fixscali o sa socoteasca ce se deduce si ce nu, si o sa ne completeze fisele fixscale, ca daca trebuie sa le complecteze prostii de la mine din bloc, inspectorii de la ANAF o sa se spanzure. Oare Dragmea, Lia Olguta Vasilexu sai ministrul ala de la finante nu isi da seama ca asa ceva e inposibil. Chestia asta merge la americani care e destepti, zboara in cosmox, face razboaie, are educatia si cultura taxelor si impozitelor, nu la noi care jumate de romani nu a paltit niciodata vreo taxa in viata lor si nici sa se ixcaleasca nu e in stare. Dar vreau s-o implic şi pe Flori în această dezbatere: „Dragă, Flori, tu dai mereu bon la masaj? Ce cheltuieli o sa deduci la Fixsc?” Revenind la evaziunea care vrea să ne prindă ANAF-ul, am să mă conformez şi am să vă tai factură la ceea ce vă livrez eu aici la Tetelejurnal (scoate o factură si citeste de pe ea ) Iata factura. Produs: Tetelejurnal - 1 buc.;  Valoare nominala - 0; TVA - Muie; Total de plata – să-mi dea Dragnea bani că eu nu am.) Asta e factura! Deci acum sunt in legalitate. Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Dragă, Flori, tu dai mereu bon la masaj? Ce cheltuieli o sa-ti deduci?” Ea zice: nişte hoţi ăştia de la fisc. Mai au puţin şi-mi pun impozit şi pe transpiraţia clienţilor. Referitor la deduceri, eu vreau sa-mi deduca uleiul aromat, betisoarele parfumate si abajurul de la veioza cu care o sa le dau in cap la cretinii care vrea sa schimbe sistemul de taxe din tara asta condusa de libidinosi si de obsedati sexuali.” Bravo, Flori! Un punct de vedere solid si la obiect. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele