26/ian Tetelu si focurile

Salut la Tetelejurnal! Sunt extrem de afectat de focul care a fost pus la clubul Bamboo de niste maini criminale. In primul rand, eu nu am fost niciodata in Bamboo, eu am fost decat la Clubul Diplomatilor cand eram consilierul lui Adrian Nastase pe probleme de caini vagabonzi si curve de centura. Visul meu era ca, pana mor, sa o scot intr-o seara pe Flory la o cola cu doua paie in acel loc minunat, bastionul la smecherie si mondenitati din Romania.

Numai ca mi-a luat-o Kalus Ionnahis inainte si i-a dat foc cu SRI-ul, cum a zis, pe Facebook, domnul Viorel Ponta. Eu acuma nu stiu daca domnul Viorel Ponta mananca ciuperci sau nu, ce stiu sigur este ca nu stiu daca o sa mai apuc in viata asta sa stau si eu la masa langa Botezatu sau sa ma inbat ca porcul, in aceeasi locatie, cu Zansiana Buruiana sau Bianca Dragusanu. Asta e, se pare ca nu am noroc in viata de noapte. N-am ce-i face, desi imi e ciuda de mor, pentru ca patronii de la Bamboo mai avea putin si obtinea toate avizurile de functionare. Practic, ei se afla in legalitate in proportie de noua zeci la suta pana i-a lovit aceasta nenorocire criminala.

Domnule Ionnahis, spuneti-mi si mie, unde se mai distreaza romanii tineri acuma? Ca dupa ce ati dat foc impreuna cu SRI la Bamboo, iar se inchide toate cluburile timp de o saptamana. Iar se da amenzi, iar se respecta legea. Dupa care, cum e normal si firesc, se deschide iar toate fara avizuri de functionare, se da iar niste spagi unde trebuie la pprimarii si totul se rezolva natural cum se face de mii de ani pe melegurile noastre. Cine raspunde pentru lipsa de distractie in perioada asta? Dumneavoastra domnule Haus Klohanis sau domnul ala cu ochelari de la SRI? Ar trebuie sa aveti curaj si sa recunoasteti in fata romanilor ca toate mizeriile, toate incendiile, viscolurile si accidentele de microbuz care se intampla in tara asta sunt din cauza dumneavoastra, care puneti SRI-ul sa ne retraga atentia de la marile probleme ale tarii. A luat foc un bar? E vina lui Ionnahis si a lui SRI. A ramas o pisica blocata in varful la un copac? Helvig a urcat-o acolo. A nins tare? SRI a adus zapada, ca sa-i faca rau lui Gabriela Vrancioaia Firea. Ca astia de la SRI nu doar isi face concediile pe Coasta de Azur cu toti infractorii si isi face poze in curul gol pe langa palmieri de lux. Ei mai si munceste. Doamne, te rog sa ma ajuti cu o informatie, ca tu le stii pe toate. Zi-mi si mie, cine a dat foc la Bamboo?

- Tetelu, habar n-am. Bamboo nu e teritoriul meu, acolo e diavolul. Bine ca n-au fost victime.

- Cum sa nu fie, Doamne? Dar sampaniile alea scumpe, iPhoanele, hainele de blani, barbile de hipster si extensiile de paruri care a ars, ele nu e victime? Eu cand ma gandesc cati bani a ars acolo, imi vine sa ma sinucid cu un pet de bere tras pe nas. Flory, sa stii ca mi-a venit o idee de biznis. Tu munceste la salon si strange bani, ca eu stau acasa sa ma gandesc cum sa facem un Bamboo pentru oamenii normali, unde sa vina toti amaratii sa danseze perinita pe masa, sa fumeze Monte Carlo, sa bea vin de butuc si sa se dea mari ca n-are bani nici sa transpire. Caci si oamenii sinpli are dreptul la Bamboo-ul lor nu numai bogatii si smecherii care suge vlaga acestei tari prin cluburi de lux si depravare. Gandeste-te la asta, Flory, ca nu glumesc. Hai, va pup, likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele