21/feb Tetelu si Melescanu

Salut la Tetelejurnal! Şi dobrâi vecer la toţi filoruşii şi mai ales debilo-ruşii care ne ascultă. Ministrul nostru de externe, Teo Meleşcanu, s-a văzut cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti, comrad Kuzmin. Imediat după ce s-a văzut cu Melescanu, ambasadorul rusnac a zis că intrăm într-o nouă eră a relaţiilor româno-ruse, că e bine, că intram intr-o era de dezghet puternic a relatiilor dintre noi. Băi, să-mi tuf una!!! Când rusul spune că s-a înţeles cu noi bine, înseamnă ca am festelit-o si ca urmeaza vremuri tulburi. Dar pe mine mă şifonează la minte altceva. De ce a trebuit să aflăm noi de la agenţia rusă ParasTass sau cum se cheama…

- Agentia TASS, tetelu.

- Asa e Doamne, cum spui tu. Deci, de ce am aflat noi de la agentia sovietica aceste lucruri si nu  le-a anuntat ministrul nostru de externe? Melescatu, acest băiat cu urechile cât radarele de la Deveselu, de ce nu ne-a spus el ce-a vorbit cu nea Kuzmin? De ce nu a scris el pe Facebook-ul ministerului de externe ca România + Rusia = LOVE? Sau ca Romania +Putin= tuf. Scoală, tataie Melescan că ne încalecă ruşii de ne ies fulgii! Mai bun cred că era la întrevederea asta Ion Iliescu, un flăcău care taman săptămâna viitoare face 87 de ani. Vorbea ruseşte la perfecţie cu ambasadorul şi mai cerea să trimită Putin si nişte tancurile alea care n-a apucat sa le mai trimita Gorbaciov la revolutia din ‘89. Doamne, vreau sa stiu, oare ruşii ne minte iar?

- Nu cred că vă mint. Ei au fost mereu destul de consecvenţi cu voi.

-  Corect! Aici ai dreptate. Au fost mereu consecvenţi: au luat Basarabia, au luat nordul Bucovinei, au luat tezaurul, au luat tot ce au putut dupa razboi, au luat vietile la toti intelectualii Romaniei prin puscariile comuiste, deci a fost cosecventi. Aici ai dreptate. Ce ne-a dat in loc la toti nu pot sa spun, dar cine e curios, sa se uite la niste filme porno ca sigur se face. Doamne, dar, tezaurul ni l-ar da inapoi, acum că ne dezgheţam relaţia cu ei?

- Nu o să vi-l dea.

- Mai bine. Dacă ni-l dădeau, îl topea Dragnea şi-si punea dinţi de aur lui si la toate babele de la mitingul din Cotroceni. Iar de restul făcea nişte lanţuri şi cercei pentri Floricica dansatoarea. Sau îşi făcea el nişte cătuşe din aur. Dar şi fără tezaur nu vreau să mă gândesc ce înseamnă o relaţie de dezgheţ cu Rusia. Cum o să fie? O să ne-o tragă cu vaselină, adică mai civilizat. Ne vor lua si restul de Moldova ca sa nu zica nimeni ca nu s-a facut unirea? Vor respecta cu tancurile lor regula sensului giratoriu şi vor trece peste tine abia după ce ţi-au dat un flash cu o rachetă sol-sol? Dar s-o întrebăm şi pe Flory ceva: „Dragă Flory, tu ce vezi bun într-o posibilă relaţie a noastră cu Rusia?” De exemplu cea mai bună treabă care a venit de la ruşi în familia mea a fost Cernobâlul.

- Cum aşa? Cernobâl a fost un dezastru.

- Pentru cei mai mulţi da, dar pentru un prieten de-al meu din Ucraina, născut atunci, în 86, a fost o mare bucurie. De la radiaţiile nucleare i-a crescut penisul de trei ori. A facut si operatie de micsorare, dar degeaba, ca creste la loc ca coada la sopirla. Acuma zice ca vrea sa-l impaieze si sa-l expuna la muzeul Antipa.

- Pe prietenul tau?

- Nu , pe penisul taiat, ca el creste singur asa de capul lui. Deci, iata ca radiatiile este bune totusi la ceva. Pe el l-au luat şi la circul din Moscova, unde a mâncat o pâine bunicică, până i-a căzut în cap un acrobat, fost pilot de elicopter în Afganistan, care nu făcea acrobaţii decât beat ranga. Dar iată că Flory a răspuns la întrebarea „Dragă Flory, tu ce vezi bun într-o posibilă relaţie a noastră cu Rusia?” Ea zice: ce vad bun este vodca, iar ce vad rau este modul penibil in care Melescanu si guvernul a transmis populatiei Roamniei ca Rusii vor sa ne fie iar prieteni. Si un sfat: Stati cu ochii fixati pe rezervele de gaz descoperite in Marea Neagra ca cu rusii niciodata nu se stie. Mulţumim mult Flory, esti buna si la politica externa. HAHai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele